April 8Apr 8 On 7. 4. 2026. at 14:11, Sandens said:je l ovo tito na den beknerovoj majici?jeste, naravno. o bekneru ne mogu vise reci, osim par secanja kad je dolazio u ove nase drzavice pre 10-15 godina.mislim da je neko uradio intervju sa njim (od nasih) i njegovo odusevljenje sfrj scenom. mozda sam sve prezupcio, ostalo mi je u glavi da mu je azra super. znam da znas da je bio je u par navrata, sa handsome furs i operators. odlicni koncerti.den je car. Edited April 8Apr 8 by holden kolfild tattoo mu je valjda azra - ravno do dna. jebem ti pamcenje i sve.
April 9Apr 9 16 hours ago, holden kolfild said:jeste, naravno. o bekneru ne mogu vise reci, osim par secanja kad je dolazio u ove nase drzavice pre 10-15 godina.mislim da je neko uradio intervju sa njim (od nasih) i njegovo odusevljenje sfrj scenom. mozda sam sve prezupcio, ostalo mi je u glavi da mu je azra super. znam da znas da je bio je u par navrata, sa handsome furs i operators. odlicni koncerti.den je car.well, ispostavilo se da je den gad, makar kada su žene u pitanju.mislim da i sa alexei, tj. bivšom ženom iz handsome furs, nije blo 'lep' razlaz.
April 9Apr 9 tnx, pojma nisam imao. smatrajte da na tarabi iznad pise den je govno. sta je sa tim ljudima, jbenmu, i ken stringfellow pre 5-6 godina, sad i ovo.
April 9Apr 9 gotivni su mi bili HF (pre svega zbog 'lude' alexei - onaj koncert u skc-u je bio za nezaborav), pa i operators zbog devojke (iz sk.), al taj tip mi nikad nije bio simpatičan.posveta beogradu