Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pripadnosti klasi i obrazovni sistem

Featured Replies

59 minutes ago, Pixisis said:

Nisam primetila, iskreno

TIP-1 test

Moguće da ga nisi ti radila, kao ni ja

ni ja to nisam tvrdio da je ta korelacija 100% već da, lupiću sad, to važi u 80% slučajeva

• isto kao što visoki roditelji po pravilu (ne i obavezno) rađaju visoku decu, čista genetika....

6 minutes ago, Svemir Zeka said:

@gone fishing ma dobro da, nisam ni htela da kažem kakvu prediktivnu vrednost ima za dalje studiranje, samo ofrlje bez ikakvog sistematskog proučavanja, dakle izvor: pamćenje, da visokonatprosečni ne potiču obavezno od visokoškolovanih roditelja, eto ako sam bila sad jasna D

Juce je objavljen a lista od 400 skola u Austriji koja dobija 65 miliona eur u vidu dodatnih nastavnika nemackog, psihologa i sociologa. Program se zove Bonus sansa i

kriterijum je bio socioekonomski znaci procenat dece koje nemaju nemacki kao maternji, niska primanja roditelja, nisko obrazovanje roditelja itd.

Jutros sam vec cuo 3 puta hvala za ovu listu da ne prijavljujem dete u jednu od tih skola.

46 minutes ago, bags said:

Juce je objavljen a lista od 400 skola u Austriji koja dobija 65 miliona eur u vidu dodatnih nastavnika nemackog, psihologa i sociologa. Program se zove Bonus sansa i

kriterijum je bio socioekonomski znaci procenat dece koje nemaju nemacki kao maternji, niska primanja roditelja, nisko obrazovanje roditelja itd.

Jutros sam vec cuo 3 puta hvala za ovu listu da ne prijavljujem dete u jednu od tih skola.

Slicno je i kod nas, meni je sestric bio upisan u neki razred i u zadnjem trenutku su mami javili da ga prebacuju u drugi. Ispalo je da u tom drugom ce biti nekoliko romske dece + deca sa smetnjama u razvoju laksim - ona nije htela da trazi da ga vrate gde je bio ali ocigedno su to mnogi roditelji uradili.

53 minutes ago, bags said:

Sigurno nije tako javno objavljena da bi roditelje iz dobrostojecih porodica na vreme upozorila da sva ta beda ne predje na njih i njihovu decu...

Edited by Jeremija

Zanimljivo je da je od 400 skola 228 u Becu. I samo jedna u mestu manjem od 5000 stanovnika.