March 24Mar 24 5 minutes ago, Ratamahatta said:Svugde se devedesetih moglo naici na onu Sarlot Hornec jaknu, od cigana sto rade bakar do gradonacelnikovog sinaPosle su ih Kingsi zaseniliAko su štancovane i ostale na lagerima, posle preseljenja u N.O. postale su višak.
March 24Mar 24 7 minutes ago, Ratamahatta said:Svugde se devedesetih moglo naici na onu Sarlot Hornec jaknu, od cigana sto rade bakar do gradonacelnikovog sinaPosle su ih Kingsi zaseniliA one Atlanta Hawks duple jakne
March 24Mar 24 1 minute ago, JPM said:Možda bude malo mučenja, nije top igrač, ali obožavao sam tu celu skupinu igrača Znaće uini on je Nickso(no)vac
March 24Mar 24 Author Znaci ovaj ima 2 popusena NBA finala, 99 i 03Ne mogu da se setim nikog iz NJN osim prve petorke, a tamo su uglavnom svi bili mladi osim Kida - Dzeferson i Kenjon skoro pa rukiji, Van Horn je igro za Bakse PosleKeri Kitls je posle igro za Kliperse, mozda Alvin Vilijams?
March 24Mar 24 Da, chris chiilds. On i charlie ward su tada bili bekovi, i bili su mi baš gotivna ekipa. Leri Džonson, Alan Hjuston, Letrel Sprivel.... bogovi. Čak i Oukli i Mejson... i naravno Juing.Najbolja ekipa ikada, meni.
March 24Mar 24 Author Bio je i onaj prvi plej sto je posle bio trener GSW, Mark Dzekson bese? Imo neku glodarsku facu
March 24Mar 24 Author Mislim da je ovo Kevin Vilis? Tamo negde u doba Sakramento Srbsa je bio najstariji kosarkas u ligi
March 24Mar 24 Nosio sam one štitnike za laktove, kao Willis :) smešno mi sad, a tada sam izgledao verovatno još smešnije, ali jebiga, to su bili dani :)