March 24Mar 24 Totalno sam potisnuo Kenija u Šarloti.Dobar je bio hint, mogli smo da probamo i bez klubova.
March 24Mar 24 2 minutes ago, alkibijad said:1994.-1999. LA Lakers1999.–2000. Charlotte Hornets2000.-2005. Miami Heat2005.-2007. Memphis Grizzlies2007. Miami Heat2007.-2008. Dallas MavericksHint: ZakivačOvo liči na Eldena Kembla.
March 24Mar 24 Author Nije on, bio je rezerva Volasima u Detroitu kad su uzeli tituluPrvo sam mislio da je Brian Grant, ali on je prvo igro za Majami pa tek onda za LAL Da nije Edi Dzouns? Njega su trejdovali za Glen Rajsa a igrao je i za Majami Edited March 24Mar 24 by Ratamahatta
March 24Mar 24 1 minute ago, Ratamahatta said:Nije on, bio je rezerva Volasima u Detroitu kad su uzeli tituluPrvo sam mislio da je Brian Grant, ali on je prvo igro za Majami pa tek onda za LAL Da nije Edi Dzouns?Atraktivno je kucao...
March 24Mar 24 Pojma nemam taj kraj karijere, ne znam ni Šek gde se sve smucao u smiraj, Lejkersi-Šarlot me povuklo.
March 24Mar 24 3 minutes ago, kralj said:Pojma nemam taj kraj karijere, ne znam ni Šek gde se sve smucao u smiraj, Lejkersi-Šarlot me povuklo.
March 24Mar 24 Author Pa da, na krajevima karijera se svi slepaju za prsten ili jos koji dinar. Npr. Geri Pejton je bar 3x bezao u kontendere pod stare dane da izmuze titulu nekako. One sezone su i on i Meloun dosli u LAL, sa sve Sekom i Kobijem. Ostala osmorica Rik Foksova i Medvedenkoa su jeli kikiriki puter
March 24Mar 24 Kad sam magare, ako se ne varam Jones i Campbell su u istom džaku otišli u Šarlotu za Ricea.
March 24Mar 24 Author Svugde se devedesetih moglo naici na onu Sarlot Hornec jaknu, od cigana sto rade bakar do gradonacelnikovog sinaPosle su ih Kingsi zasenili
March 24Mar 24 Author Hint: ovaj je isto zakucavo ko konj, jednom je i na ol-staru ili pobedio ili namucio Richardsona, ne mogu tacno da se setim