March 14Mar 14 Author Ja sam ga spomenuo iz zajebancije neki dan, ali generalno ne znam nista o njemu, samo se prezimena i face secamIgro je za onu Zvezdu sto je zamalo ispala iz Winston YUBA lige, mislim da je Vujanic bio tu tad isto Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta
March 14Mar 14 jel onaj jovan njegov sin?upropastio je borac prosle godine u onoj pobedi vrsca od 40 razlike u klscudno mi da nikad nije igrao aba, sad vidim igra za primorje (aba 2 doduse)i kakva je to prica sa zlocincem sljivancaninom i forumasem?
March 14Mar 14 Nije Šljivančanin, ništa se uklapaDa nije Boris Bakić?edit: nije, nije igrao u francuskoj Edited March 14Mar 14 by goofs
March 14Mar 14 15 minutes ago, goofs said:Nije Šljivančanin, ništa se uklapaDa nije Boris Bakić?edit: nije, nije igrao u francuskojpa jeste sljivancanin crnogorac, igrao za 4 bg kluba i reprezentaciju makedonijestric mu jebeni veselin
March 14Mar 14 Koji je to Šljivančanin?Mlađen što je igrao u Zvezdi je Veselinov sin, niti je crnogorac, rođen u Bgu Edited March 14Mar 14 by goofs
March 14Mar 14 Aha, nije ni Jovan nego neki Slobodan, ‘72. godište. Nikad čuo za njega, ali top zadatak.
March 14Mar 14 Igrao za istu reprezentaciju kao Šljivančanin, iako nije rođen tamo.Na prvoj NBA utakmici, tada još mlađani Šon Merion i Stefon Marberi su isprašili njegov tim.Nije ipak igrao protiv njih dvojice i na Olimpijskim igrama 2004. iako je postojala mogućnost da zaigra za jednu reprezentaciju koja je učestvovala.Karijera mu je potrajala dobre 22 sezone, tako da je pri kraju karijere bio saigrač i Jokiću.
March 14Mar 14 Jeste Varda.Igrao je luđak i za Makedoniju na nekom turniru Takođe i za mlađe selekcije SRJ, pa je bio i na Karijevom pa na Obradovićem širem spisku za seniorsku reprezentaciju, ali nije išao na takmičenja. Onda se Moki ponudio posle povreda da igra za Srbiju, ali Slavnić nije hteo nikog novog. Zatim je otišao da igra za Bosnu i Hercegovinu, igrao i za reprezentaciju Republike Srpske neke prijateljske Posvađao se tamo i nije igrao više, ali je zato išao da igra za Makedoniju neki turnir Macedonia's Xavier Thames and Ratko Varda were impressive all night. Thames, the former Mountain West Player of the Year, led all scorers with 25 points, while Varda added 21 of his own. University of Idaho AthleticsMacedonia Still Too Tough - University of Idaho AthleticsIdaho stumble in close rematch
March 14Mar 14 4 hours ago, goofs said:Aha, nije ni Jovan nego neki Slobodan, ‘72. godište. Nikad čuo za njega, ali top zadatak.zato ja kad sam posadio damien dotsona, niko ni da bekneali shljivanchanin je topina; ja sam za nekog lakseg, recimo eddie jones.