March 13Mar 13 nisu ni finley niti robinson ali sad vec ne znam ko je jos bio u rosteru, morao bih da vidim ili cujem
March 13Mar 13 1 minute ago, Djolle said: he is the 13th greatest three-point shooter of all time.ovaj igrac? uffnista bez suns rostera iz neke od sezona 95/6/7
March 13Mar 13 evo uzeo sam roster po sredini perioda 94-97- cenim da je ili vesli osoba ili kris automobilostali koje znam nisu a ima i skoro polovina igrača koje iskreno ne znam
March 13Mar 13 Odigrali ste nesebično: Djolle do uinija, uini do kralja... I trojka. :) Kapetan se smeška i daje peticu. Ja na klupi tražim tajmaut. Ubacujem centra.
March 13Mar 13 s'tim što sam ja najpre opičio illegal defense pa onda i napravio diskutabilnu separaciju rukomal okej, nije ovo lako
March 13Mar 13 Just now, uini said:s'tim što sam ja najpre opičio illegal defense pa onda i napravio diskutabilnu separaciju rukomal okej, nije ovo lakoGde lako, Finiks je promenio milion igrača u devedesetim. I mogli smo da nosimo bilo koji dres od tih igrača manje više...
March 13Mar 13 4 minutes ago, kralj said:Marko Pešić?Jedino njega mogu da se setim u Albi na keca uz Sašu O.
March 13Mar 13 1979–1980 Basket Brescia1980–1982 Cleveland Cavaliers1982–1993 Detroit PistonsHint: Izjavio je: "Zarađujem manje od svog oca", upotreba laktova na zavidnom nivou, šutirao je trojku kao da upotrebljava kontra nogu u mehanici šuta, tukao se sa saigračima na treningu.