March 6Mar 6 Vuče na Kalneitisa, al ifale žalgiris i Talijani. Kuban se slaže. Bio je i neki centar čini mi se tad u lokomotivi.
March 6Mar 6 Author 2x je karao vecite u Areni, i jos 2x u Rusiji, samo jednom bio single-digit u 4 tekme, tako sam ga i zapazioNije centar, dobru prangiju imo, pogotovo iz kornera
March 6Mar 6 1 minute ago, kralj said:Vuče na Kalneitisa, al ifale žalgiris i Talijani. Kuban se slaže. Bio je i neki centar čini mi se tad u lokomotivi.Iskreno, ne sećam se da je igrao za Makabi. Skoro sam siguran da nije.
March 6Mar 6 Author Nije on, sunarodnik jeTo je bio do jaja tim, mnogo gotivniji od onog sledeceg njinog koji je igrao F4 Edited March 6Mar 6 by Ratamahatta
March 6Mar 6 A bio je i Savršenko, još neki Rus čini mi se. Moguće da je ipak neki trojkaš, iz kafane sam, kapiram da bih se u idealnim uslovima setio.
March 6Mar 6 Bez maticnog kluba1991–19921992–1993Pau-Orthez1993–1998Washington Bullets / Wizards1999–2000New Jersey Nets2000–2001Pau-Orthez
March 6Mar 6 Gica Muresanedit: nesto mi u secanju da je igrao za Ortez i tokom lockouta '99 protiv Divca Edited March 6Mar 6 by goofs