March 5Mar 5 Ne mogu trenutno da postavljam, al ću da pitam.Nadimak: ĆaćaNalazi se na mojoj profilnoj.
March 5Mar 5 Nema sanse da se setim. Secam se Jaricevog i Saricevog oca, Drazena, Macure i Ivice Zurica.Bolje pamtim likove, imena tako-tako.
March 5Mar 5 Ćaća je kapiten.Ljubojević, Fabo Žurić, Sreten Đurić... ZečevićŠta misliš da si igrač, klinac i da ti je Ćaća kapiten...
March 5Mar 5 Ćaća je Macura, tako nešto. Podsećao je na onog ludog naučnika koji je u crtaću zarobio Lois Lane.
March 5Mar 5 2 minutes ago, kralj said:Ćaća je Macura, tako nešto. Podsećao je na onog ludog naučnika koji je u crtaću zarobio Lois Lane.Nije Kralju.Mada je slično.
March 5Mar 5 Just now, kralj said:Malbaša?Nije.Statstika tipa 4 p. i 4 reb.Tu je kad se treba raspravljati sa sudijama i da pokrene kakvo slavlje, pesmu...
March 5Mar 5 “Bio je vragolan, ali nije bio maliciozan. Znao je granicu do koje može da ide. Bio sam mu kao razredni starešina, a zvao me je “ćaća”. Zadirkivao bi neke igrače starije od njega, posle čega bi se skrivao iza mojih leđa. Zadirkivao je i mene, znao je da se bojim da letim avionom. Jednom prilikom je u avion ušao mehaničar, Dražen je odmah, naglas pitao gde je kvar i potom rekao: ‘Ćaća, ne boj se, promenili su svećice, nisu više Bosna, nego Šampion.’”
March 5Mar 5 5 minutes ago, uini said:“Bio je vragolan, ali nije bio maliciozan. Znao je granicu do koje može da ide. Bio sam mu kao razredni starešina, a zvao me je “ćaća”. Zadirkivao bi neke igrače starije od njega, posle čega bi se skrivao iza mojih leđa. Zadirkivao je i mene, znao je da se bojim da letim avionom. Jednom prilikom je u avion ušao mehaničar, Dražen je odmah, naglas pitao gde je kvar i potom rekao: ‘Ćaća, ne boj se, promenili su svećice, nisu više Bosna, nego Šampion.’”Bolje je da se putuje busom, avionom sve ide jako brzo.... U busu bi Ćaća izvadio špil karata pa bi zaigrali na trešete...To samo pretpostavljam.Hvala ti na anegdoti. Edited March 5Mar 5 by alkibijad
March 5Mar 5 Odoh da 7652. put odgledam film Pismo ćaći.Mate Gulin Ćaća u filmu je nenadmašan lik. https://www.youtube.com/watch?v=I_1k0_LuY_k&t=3431s Edited March 5Mar 5 by alkibijad