April 22Apr 22 Tomi iz Mocnih Rendzera Ne kontam ni dres ni grb. Deluje Argentina neka, mozda Estudijantes
April 23Apr 23 Author Zaboravio sam potpuno da postavim, izvinjavam se.Ovo je Leonardo? Ne pamtim da je igrao za Valensiju.
April 23Apr 23 Praaaavi Jorginho. Povredio se u finalu SP, pa omogucio Kafuu da odigra 3 finala zaredom jedini u istoriji Edited April 23Apr 23 by Ratamahatta
April 23Apr 23 U 2 sezone zaredom sam bio strelac u finalima evrokupova za isti klub koji nije iz moje maticne zemlje. Samo jos 2 igraca u istoriji imaju ovaj poduhvat, a nakon mene to nije ucinio vise niko. Samo je prvi od ove dvojice to uspeo kao i ja - u dresu jednog kluba. Drugi je to ucinio u dva razlicita kluba.Ja sam?
April 23Apr 23 BravoProtiv Seltika i protiv MonakaOn je jedini uspeo da osvoji oba u istom dresu.Prvi je Kuman - dao utesni gol u finalu KPK u porazu protiv Mancestera 91, i u finalu KES za pobedu protiv Sampdorije 92Praaaavi Ronaldo je drugi - 97 za Barsu protiv PSG iz penala u finalu KPK i 98 u finalu kupa UEFA ona biciklica oko Markedjanija za 3-0 Edited April 23Apr 23 by Ratamahatta
April 23Apr 23 Slabo pamtim ta finala evropskih takmičenja (minus LŠ), ali zbog Murinja mi ostalo upečatljivo da je uzeo back to back, što ga je lansiralo