April 22Apr 22 6 minutes ago, Ratamahatta said:Sparta Prag, ali ko je igrac... Hm, Sivok? Stariji je ovaj
April 22Apr 22 Sad vidim da je ovo dobra koska, mislio sam da je odigrao daleko više tekmi za repku, sećam ga se sa Eura 96.
April 22Apr 22 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:U pitanju je Pavel NovotnyNeka zada prvi ko naiđe.Lici na onog don't be debil/bolvan lika s instagrama
April 22Apr 22 tDVE1B2.mp4Tko je tvorac ovog sjajnog poteza i zgoditka kroz usi? Edited April 22Apr 22 by Ratamahatta
April 22Apr 22 Ovo je protiv Sitija, vidim Akea i Rodrija u odbrani. Deluje da je LŠ i neki stadion u Skandinaviji
April 22Apr 22 nisam sas siguran da je protiv cityja. kad su oni imali ove dresove plus ko je ovaj satirani kosati
April 22Apr 22 Hal Robson Kanu za Vels protiv Belgije, Euro 2016. u 1/4f, ovo je bilo valjda za 2:1,bilo 3:1 na kraju
April 22Apr 22 Da, ovaj kosonja je onaj čupavi Belgijanac iz odbrane. Baš liči na Akea ovako mutno, + ova šesnaestica ima obrise Rodrija. Posle sam kontao da su reprezentacije, ali Holandija, jer sam bio ubeđen da je ovo Ake