February 23Feb 23 Bela IlesNe znam da li se tako speluje/izgovara, igro je mislim protiv nas u onih 12-1 Edited February 23Feb 23 by Ratamahatta
February 23Feb 23 Pratila se DUNA, mora da se zna Atila Tokoli, Zoltan Gera, Bela Iles, Gabor Babos, Kristijan Listes, Kopunovic, Darko Ljubojevic Dragan Vukmir i kompanija A pikao se i FM u osnovnoj i srednjoj kad god se moglo ZTE je tuko Fergijevog Mancestera jednom u kvalifikacijama za LS, pa su dobili u revansu po tamburi i nisu uspeli da izdrze do grupeVukmir je igro i za repstaciju jednom cak, protiv Severne Irske uoci EURO 2004, cak je i gospodin selektor bio na terenu. Volo bi da vidim duel te ekipe i one protiv Izraela kad je Ziva zvao Grozdica, Sarca i mucacoseOvakvog ste forumasa i povremeno coveka nasli da potcenjujete Dzi Pi Ti... Edited February 23Feb 23 by Ratamahatta
February 23Feb 23 Secam se, poslali su Rekobu u Veneciju, njega u Vicencu da se kolju za opstanak, a ostavili jebenog Moriera i Cauet-a da se bore za kup UEFA. To je bio uzasan Inter, bas je veceras pomenuti Ganz tad bio tamo, Skols ih sjebo u 1/4 LS pre Juventusa. Mislim da su Mohamed Kalona poslali u Redjinu da pece zanat, imali su 70 igraca po pozajmicama kao sad Siti i CelziMesao sam stalno ko je koji te zadnje bezvezne francuske (polu)crnce - Dabo, Dakur, Lusan (bio vec danas), takozvani klupski™ igraciNe znam kako sam se setio ovog coveka ispod Edited February 24Feb 24 by Ratamahatta
February 24Feb 24 Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu.- Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si bio u Parmi one jedne sezone.- Nisam ja nikad ograo u Parmi.- Kako nisi? Jesi valjda 1999-2000 sezone.- Da, bre, stvarno jesam...
February 24Feb 24 Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata.Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu.- Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si bio u Parmi one jedne sezone.- Nisam ja nikad ograo u Parmi.- Kako nisi? Jesi valjda 1999-2000 sezone. Kad te nesretni Aron Vinter zamenio protiv Peruđe.- Da, bre, stvarno jesam...
February 24Feb 24 6 hours ago, Ratamahatta said:Secam se, poslali su Rekobu u Veneciju, njega u Vicencu da se kolju za opstanak, a ostavili jebenog Moriera i Cauet-a da se bore za kup UEFA. To je bio uzasan Inter, bas je veceras pomenuti Ganz tad bio tamo, Skols ih sjebo u 1/4 LS pre Juventusa. Mislim da su Mohamed Kalona poslali u Redjinu da pece zanat, imali su 70 igraca po pozajmicama kao sad Siti i CelziMesao sam stalno ko je koji te zadnje bezvezne francuske (polu)crnce - Dabo, Dakur, Lusan (bio vec danas), takozvani klupski™ igraciNe znam kako sam se setio ovog coveka ispodBio je neobican za holandskog igraca, michael mols
February 24Feb 24 Evo jedno laganije1983–1984Sporting CP21(3)1984–1987Porto81(23)1987–1993Atlético Madrid163(38)1993Benfica11(3)1993Marseille8(2)1993–1995Reggiana13(5)1995–1996AC Milan1(0)1996–1997West Ham United9(0)1997–1998Atlético Madrid10(0)1998Yokohama Flügels13(3)