February 24Feb 24 @Ratamahatta Da te vidim sad. Karijera devedesetih - OFK Beograd, Rad, Zeleznik, Mogren. Zavrsio mnogo jak faks i ostao u fudbalu i posle karijere. Gukni golube...
February 24Feb 24 Petkov sin nije, Terza nije, fali inozemstvo Matijasevic nije, fali ZvezdaGavrancic je arhitekta, ali nema Cuke i inozemstvaIz Mogrena znam samo onog gosu Suskavcevica, Branka Boskovica i Vladu MirkovicaNemam pojma Edited February 24Feb 24 by Ratamahatta
February 24Feb 24 Poledica je igro za Legiju, on je bio profesionalni fudbalerPreporucio Levandovskog Mazi Vasilijevicu, ovaj reko neka imamo Purovica Edited February 24Feb 24 by Ratamahatta
February 24Feb 24 Ne znam ko je, Zeleznik i Mogren su vise bili druga nego prva liga devedesetih, secam se Zeleznikovih igraca samo iz ranih 2000ih tu pred gasenje i fuziju s Vozdovcem, gomila ih je zavrsila u Zvezdi (celavi Djokic i Pantic, Noj Andjelkovic), bio je onaj golman Prole, pa onaj bugarin Sopov, Nastic, Bates, Pesterac, kostolomac Tasic, Djuraskovic bio najbolji strelac jedne sezoneAl' ovog pojma nemam ko je
February 24Feb 24 Lako je znati Salva Baljestu, ali treba se sjetiti i doktora voljenog kluba kad je Robi bio trener ili iz prvog Milojevog mandata
February 24Feb 24 Dejan Puric?Znam s FM-a, physios bili Bukumirovic, Puric, Zuvic, Popovic i Negic Edited February 24Feb 24 by Ratamahatta
February 24Feb 24 Citao sam i za njega skoro da je bio brazilski caci i da je neki farmer sad ili sta vec, vratio se tamo. Bio intervju kad je Neverkuzen konacno uzo titulu, i flesbekovi na 2000. i 2002.Na tom EP smo svi bili u fazoni GER i ENG glat prolaze grupu, kad ono drama. Portugal iskido sve - prvo okreno Engleze s 0-2 u 20' na 3-2, onda Kostinja nadskocio Steleu u drugom kolu u 95', pa Konseisao u zadnjem kolu dao Kanu gol kroz ruke u Roterdamu, ubili su ih 3-0. Rumuni dali gol iz penala Englezima u zadnjem minutu i odu dalje. U prvom kolu smo svi navijali za Rumune, bili nam simpaticni i opaljeni zbog onog farbanja 98, a Svabo se mrzi cim se rodis. Moldovan ga prikuco pod precku, Scholl izjednacio nekom golcinom u raslje izdaleka, Stelea se nije ni pomerio. Rumuni dali gol iz penala Englezima u zadnjem minutu zadnjeg kola i odu dalje. Sarlroa, isti stadion gde smo igrali mi i Slovenci, slicni i golovi cak. Munteanu dao slican gol kao Drulovic, Kivu hteo da centrira kao Djukic pa slucajno usla. Branio Najdzel Martin, mislim da se Simen povredio, branio je prvu protiv PortugalaJako dobar i eventful turnir, moj omiljeni EURO by far. Poslednji staaaaaari fudbalNi to sto smo primili 13 komada ga nije upropastilo Edited February 24Feb 24 by Ratamahatta