May 20May 20 Äekaj ko je zasad Å”ampion Guilty, al' pleasure?Ja bih rekao da Romana vodi priliÄno ubedljivo, 'nako na prvi pogled.
May 20May 20 13 minutes ago, morgana said:denis&denis i marina nisu guilty POBOGUzvacu vam moderatoraJa sam objasnio zaŔto je meni guilty
May 22May 22 On 9. 5. 2026. at 10:40, Klara said:To neÄe izgledati pohvalno u mom životopisu, ali mnogo volim ovu stvar, i pazi kad joÅ” uvek imam tu ploÄu Ritma Srca, "Pod tvojim prozorom", eno je negde u kutijama u ostavi sa ploÄama bendova Bel Tempo, Oktobar 1864 i Divlje jagode. Sjajni su bili, ta dva lika Asmir i Mladen (R.I.P. jbg ). Sad sam uzeo opet da posluÅ”am album "Ljubavi malog Werthera" pa me pukle uspomene na služenje domovini u dobroj staroj Zenici, i na sve one Äus-votke u kafiÄu Picerija sa ortacima iz Äete i lokalnim stanovniÅ”tvom koje je obožavalo pripadnike JNA, pa kako neÅ”to pre 22h pijani furamo mostom preko reke Vrbas natrag u kasarnu, pa kako je bio dobar bend NemoguÄe VruÄe, i kako je taj njihov album taÄno preneo duh tog vremena, i te srdaÄne, vedre i dobroduÅ”ne ljude Zenice I btw, ne mogu da se ne setim "Å”valerskog" dogaÄaja koji je usledio nedugo nakon "skidanja" iz vojske. Priveo na gajbu neku zgodnu ribu iz Belog Potoka od ÄijeÅ” Äaleta sam par dana ranije na banjiÄkoj pijaci pazario pola praseta za Slavu. I eto nje, crvene kose, smestila se u kauÄ. Doneo nam pivo a onda rekoh "e da ÄujeÅ” ovo", pa otiÅ”ao do gramofona i pustio baÅ” ploÄu Ritma Srca i zatim se vratio do kauÄa, uvalio se pored nje itd. Sve same lepe uspomene jbg.edit: jbg, nije mladog nego malog. Edited May 22May 22 by Willow