July 30, 2025Jul 30 Jel' nekog zna neki ex-YU podkast o americkom fudbalu? Znam za 99 jardi, first down (na HR sport klubu) i onaj na tribini hr.
July 31, 2025Jul 31 Author 22 hours ago, mandingo said:Jel' nekog zna neki ex-YU podkast o americkom fudbalu?Znam za 99 jardi, first down (na HR sport klubu) i onaj na tribini hr.Ima jedan audio ali je Green Bay Packers opredeljen CroPackCro 🤪. I prilično je "zajebantski" i "neredovan".Meni jeste onaj na Tribini dobar, SKHr mada malo previše forsiraju "analitiku"... Edited July 31, 2025Jul 31 by Frank Pembleton
August 1, 2025Aug 1 On 31. 7. 2025. at 6:57, Frank Pembleton said:Ima jedan audio ali je Green Bay Packers opredeljen CroPackCro 🤪. I prilično je "zajebantski" i "neredovan".Meni jeste onaj na Tribini dobar, SKHr mada malo previše forsiraju "analitiku"...Bio je 1 isto hrvatski. Tamo je stalno bio gost onaj Ilija ali sad nemogu da se setim imena nikako.Ilija iz blue dragonsa, cini mi se. @Venom verovatno zna prezime, pa tako da trazim. Edit: isti taj Ilija je bio sa Mixom kad je bilo NFL podkasta na srpskom SK-u. Edited August 1, 2025Aug 1 by mandingo
August 1, 2025Aug 1 5 minutes ago, omiljeni said:Krajnović. A podcast gde je gostovao je NFL BalkanTako je. Hvala! Nisam hteo da raspitujem novosadski SAF contingent zbog one frajle freaka.
August 1, 2025Aug 1 Bre omiljeni, taman sam ti se zahvalio. Ilija Krajnovic je bio Guard na Boston Collegeu. Nije taj. Doduse, podkast jeste nesto Novo za mene.
August 1, 2025Aug 1 onda nemam pojma na šta misliš. Krajnovića sam viđao kod ovih šupaka što su sa SK prešli na Arenu, kod tih NFL Balkan i jedino još kod onog čoveka što svaki vikend šparta uzduž i popreko po celoj Srbiji i snima utakmice. Zabunović, Zbunović, tako neko prezime.prošle godine sam ga video i uživo u NS kako razgleda izloge i htedoh mu prići da malo proćaskamo, ali je furao Dolphins merch pa sam ga ignorisao
August 1, 2025Aug 1 4 hours ago, mandingo said:Bio je 1 isto hrvatski. Tamo je stalno bio gost onaj Ilija ali sad nemogu da se setim imena nikako.Ilija iz blue dragonsa, cini mi se. @Venom verovatno zna prezime, pa tako da trazim.Edit: isti taj Ilija je bio sa Mixom kad je bilo NFL podkasta na srpskom SK-u.aha aha, tek sad vidim da sam potpuno fulio na šta ustvari misliš.nemam pojma ko bi to mogao biti i ne sećam se da sam ga viđao dok sam pratio taj Ercegov i Miksin podcast. moguće da Venom zna
December 29, 2025Dec 29 Odlican Rajevac, gledao na preskoke jer je 4 sata ali ima deo o SP 2010. detaljno...
January 15Jan 15 meni naprotiv, bilo mi je iznenađujuće da je uspeo da izgura ovako dugačak intervju na maternjem jezikukao mlad je otišao od kuće, nije ga pričao bezmalo 25 godina(od kako je otišao u ajax) a i pre toga je odrastao, išao u školu etc u švedskoj
January 15Jan 15 Ali ziveo je sa roditeljima bar 16 god. , ne verujem da je pricao svedski kuci.Mogu razumeti da imas problem sa pravopisom, da zaboravis po neku rec/izraz i da se recimo vidi da ne koristis tipicne konstrukte i idiome ali opet ovo je bas nekoliko nivoa ispod.