June 14, 20224 yr 99 jardi podkast o NFL-Ilija KrajinovićPotencijalni NFL igrač, trenutno na Boston koledžu Takođe i prathodna epizoda sa amerom koji je sad u Vukovima ....shiit has hit the fan.
June 14, 20224 yr Šesta lična i hrvatska Tribina su jedini koje redovno pratim, ličnu jer je Miloš odličan voditelj, a Tribinu jer sam nekako zgotivio likove, a prate pomno fudbal. Ostalo onako sporadično. Gledao sam onaj F1 Lap 76 podkast par puta, dobro je al traju im epizode po 3 sata, ko ce slusati to toliko. Tokom pandemije sam redovno pratio All the Smokes (Matt Barnes i Steph Jackson dovode NBA legende u goste), ali mi je nekako postalo repetitivno. Na kraju, toliko toga ima, svaki ćata danas ima podkast, e Šejkil ONil je pokrenuo svoj, nema smisla. Edited June 14, 20224 yr by goofs
July 18, 20223 yr 35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mića je 1 veliki car Je brat, mogu ga uvek slušati Inače, Aca Nimfo doveo Điđija kod sebe u podkast
March 16, 20242 yr znam da je nešto pre korono bio u pragu i tamo imao neki biznis i vrlo često je dolazio za bg imao je i neku mrtvorođenu emisiju od dve, tri epizode na b92 ili se tad zvalo O2. spoljna politika, ovo ono Edited March 16, 20242 yr by kud u maglu Simoviću
March 16, 20242 yr Da, bila je neka ozbiljna emisija i nisam mogao da verujem da je to on. Kao kad sam jednom Trigera iz Mucki video kako glumi nekog ozbiljnog operskog pevaca ili sta vec Aplauduju™ redovno i ovde u poslednje vreme: https://www.youtube.com/@KCNSport--Vremenekihistina Nikako ne mogu da nadjem kad je Ziva pricao da su jednom dobili polutku da podele umesto premija, pa su ako se dobro secam pokojni Radmanovic i jos jedan igrac istovarali iz prikoljic i ispalo im u blato A Milovan je jebena legenda s tom fizionomijom izbacivaca sa splava, delivery-em dilera deviza iz devedesetih i vokabularom magistra drustvenih nauka Edited March 16, 20242 yr by Ratamahatta
March 16, 20242 yr 2 minutes ago, Ratamahatta said: A Milovan je jebena legenda s tom fizionomijom izbacivaca sa splava, delivery-em dilera deviza iz devedesetih i vokabularom magistra drustvenih nauka
March 16, 20242 yr Jedan deo mog bica uvek navija da repstacije i blizanci ispuse u necemu jer to znaci da ide novi post ovde https://www.facebook.com/andjuszivaludovan Edited March 16, 20242 yr by Ratamahatta
February 19, 20251 yr maminjara objasniotm u kida show kako stoje stvari u fudbalu “partizan od tadića mogao da dobije samo herpes ili upalu pluća dok je zvezda od vučića dobila 100mil”
April 6, 20251 yr Ima zanimljivih priča, svkako svi koji su pratili SOS kanal 90tih, mislim da će im biti zanimljivo (na stranu šta mislio o Višku i Gojku