December 4, 2025Dec 4 8 minutes ago, Nikodije said:ako u životu za nešto treba dati pare to je dušekDobar krevet i kvalitetna obuća su pola zdravlja, realno.
December 4, 2025Dec 4 Btw, baksuze @Nikodije , moja bogata solo komšinica je jutros donela ogromaaan nov krevet. Spojim vas i ne moraš da se trošiš za nov dušek! Žrtva vredna budžeta!Em joj je krevet toliiiiko širok da gospođu nećeš ni videti no čuti. Mislim da je ponuda korektna! 🤜🏼🤛🏼
December 4, 2025Dec 4 5 minutes ago, Klara said:Btw, baksuze @Nikodije , moja bogata solo komšinica je jutros donela ogromaaan nov krevet.Spojim vas i ne moraš da se trošiš za nov dušek! Žrtva vredna budžeta!Em joj je krevet toliiiiko širok da gospođu nećeš ni videti no čuti. Mislim da je ponuda korektna! 🤜🏼🤛🏼Neka, kupiću neki novi krš valjda uskoro. Samo ne Boneli, ali neki sličan.
December 4, 2025Dec 4 4 hours ago, JozoMujica said:Ima u vidu i da koštaju po par hiljada evra. 1000€(-popust) je bio extra diplomat 200x160
December 4, 2025Dec 4 Ti duseci postoje samo u srbiji ? Kad ukucam u guglu ne nalazim u drugim zemljama
December 5, 2025Dec 5 Pa domaca je firma.Ali jesu stvarno teski, ja kad ga okrecem bukvalno ne mogu sam, mora i gospodja da asistira. Odlicna stvar je i sto ima tu navlaku koja moze da se skine i opere, mada kapiram da vecina duseka sada to ima.Kazem, jedina zamerka je to sto na 160x200, kad se jedan okrece, drugi ako je lagan, moze malo da oseti to jer se dusek pomera.
December 5, 2025Dec 5 ne razumem to okretanje duseka, nisu simetricni po z osi, pa nije svejedno sta je gore, sta dole
December 5, 2025Dec 5 4 minutes ago, onamonamo said:ne razumem to okretanje duseka, nisu simetricni po z osi, pa nije svejedno sta je gore, sta doleMi nismo simetrični po y osi, tj. raspored naše mase.
December 5, 2025Dec 5 pa jel rec o okretanju glava/noge (Y) ili gore/dole (Z)?za Y ima smisla to sto kazes, ja sam razumeo da okrecu po Z osi