July 3Jul 3 Verovatno i Italija uz Tursku ide na 4-0 u novoj grupi tako da se mi borimo sa Litvanijom za to trece mesto koje vodi na SP.
Sunday at 09:185 days On 3. 7. 2026. at 17:15, W.F.C. said:Verovatno i Italija uz Tursku ide na 4-0 u novoj grupi tako da se mi borimo sa Litvanijom za to trece mesto koje vodi na SP.Prenose se svi bodovi, ne samo protiv ekipa koje prođu dalje. Tako da Italijani već imaju poraz. A vrlo je moguće da će večeras zaraditi još jedan protiv Litvanije. Litvanci imaju bolji roster.Nama će vrlo moguće ona utakmica u Sarajevu doneti SP. Edited Sunday at 09:195 days by theanswer
Sunday at 16:155 days Gde ne pročitah ovo pre nego što sam se nervirao da li će Island da dobije GB i tako usere skor Italiji i Litvaniji u drugom krugu. @theanswer je li ovo pravilo nova misaona tvorevina genijalaca iz FIBA?6 hours ago, theanswer said:Prenose se svi bodovi, ne samo protiv ekipa koje prođu dalje. Tako da Italijani već imaju poraz. A vrlo je moguće da će večeras zaraditi još jedan protiv Litvanije. Litvanci imaju bolji roster.Nama će vrlo moguće ona utakmica u Sarajevu doneti SP.
Sunday at 16:235 days 8 minutes ago, no_one said:Gde ne pročitah ovo pre nego što sam se nervirao da li će Island da dobije GB i tako usere skor Italiji i Litvaniji u drugom krugu. @theanswer je li ovo pravilo nova misaona tvorevina genijalaca iz FIBA?Nisam baš sto posto siguran ali mislim da je bilo tako i na prošlim kvalifikacijama.
Monday at 15:204 days Ta grupa je ludilo, Španci imaju 5-1, CG i Ukrajina 4-2, Grci, Portugal i Gruzija 3-3Mi u sledećem prozoru imamo Island kući i Italiju u gostima.