November 29, 2025Nov 29 9 hours ago, Valk said:Ja sam gledala Fra-Bel ali jednim okom, in horror.HrkljušVideh sad da je nakon Litvanije i Estonija izludela u poslednjim sekundama i sjebala Sloveniju.Mi još dobro i prošli juče.Ne bih rekao izludela, bukvalno je isti lik iz Estonije epski sjebao 3 zadnja napada pred produžetak.
November 29, 2025Nov 29 Nemam pojma, nisam gledala utakmicu, samo videla taj dramatični završetak. Thanks
November 29, 2025Nov 29 1 hour ago, *edited by mod said:Ne bih rekao izludela, bukvalno je isti lik iz Estonije epski sjebao 3 zadnja napada pred produžetak.Onako kako je Slovenija prokockala 93:89 na 15 sekundi do kraja ono ne bi prokockala ni petorka iz ulice. No ima nešto dobro u tom porazu. Slovenci su dobili velikog igrača za narednih 15 godina a to je mali Joksimović.
November 29, 2025Nov 29 15 hours ago, steins said:Da madjari dobise finsku u najjačem sastavu. A ako ste mislili da je naša repka loša, onda ne gledate ovaj horor od francuske reprzentacije.Falio im samo jedan Markanen.
November 29, 2025Nov 29 3 hours ago, theanswer said:Falio im samo jedan Markanen.Pa nije bas da samo njega imaju pa da ih zatuku ni manje ni više nego Madjari
December 1, 2025Dec 1 On 29. 11. 2025. at 17:18, steins said:Pa nije bas da samo njega imaju pa da ih zatuku ni manje ni više nego MadjariTrebali su dobiti i bez njega ali nije Markanen niko, čovek je možda u top 10 NBA igrača trenutno.
February 27Feb 27 Hrvati dobili Nemce a Island Litvaniju, ta grupa koja se s nasom ukrsta je sad dosta ujednacena i dobro je sto svi gube bodove jedni od drugih.Mislim na grupu s Litvom i Italijom,ne na Hrvatsku i Nemacku. Edited February 27Feb 27 by W.F.C.
February 27Feb 27 Author Litvanci vrhunska zabava u ovim kvalifikacijama... prvo onako neverovatno dobiju Britaniju, izgube od Italije i sad ispuste 21 poen prednosti u 4. četvrtini. Sve tri utakmice na poen razlike
February 28Feb 28 island dobio italiju i to u gostima, pa sad litvaniju, a izgubili od britanije nadam se da ce ici na spslab sam na te nordijske reprezentacije
February 28Feb 28 Ne mogu da nađem duže hajlajte poslednje četvrtine, ali i ovo što se vidi ovde je ludilo šta su im napravili
February 28Feb 28 ali kako je izdominirao brat na kraju na -7 i minut i po do krajaasistencija, trojka, trojka i na kraju kos za pobedu reprezentativna kosarka je do jajaove nase grupe ce biti ludilo do kraja, sa ovakvim rezultatima u prvom krugu, plus ni bosnu ne bih otpisivaobice tu pravo ludilo u borbi za prva tri mesta
June 9Jun 9 Navodno Nan dobija 30 mil da igra za Katar narednih 5 godina, kako bi kao domaćini izbriljirali na SP.