March 15Mar 15 Kako neko može da voli TJHa, evo nisam pametan. Ako mu je otac ovaj što se vodi zvanično, majka mu je totalno antitalentovana za sport. I još promaši otvorenu trojku sad.
March 15Mar 15 Sada su već ušli u bonus, def nije isti kriterijum ispod koša za Lejkerse kada napadaju i kada brane. Moraće neko da dobije tehničku...
March 15Mar 15 3 minutes ago, kralj said:Kako neko može da voli TJHa, evo nisam pametan. Ako mu je otac ovaj što se vodi zvanično, majka mu je totalno antitalentovana za sport. I još promaši otvorenu trojku sad.Posmatram ga u odnosu na visinu ugovora. U odnosu na to mi je pozitivan cele sezone i iznad ocekivanja.
March 15Mar 15 Baš mi je drago zbog Kema, deluje kao da izlazi iz krize.dobar čelendž Adelmana Edited March 15Mar 15 by reg
March 15Mar 15 Luka na levom driblingu redovno obgrljuje.Biće ovo preinačeno. Mora Plava strela da izađe u sledeći stint.3 minuta Mareja i ide ovo u egal.Just now, 1n54jd3r said:Posmatram ga u odnosu na visinu ugovora. U odnosu na to mi je pozitivan cele sezone i iznad ocekivanja.Ma nemoguć je.
March 15Mar 15 Sad proverih, THJ sutira ove sezone 41% na gotovo 7 sutnutih trojki po tekmi. Edited March 15Mar 15 by 1n54jd3r
March 15Mar 15 Nema leba sa Denverom ove sezone,tužno izgledaju u odbrani cele sezone,to se u PO neće promeniti
March 15Mar 15 Probudila se zver u Jokicu. Pridjose polako. Jos ako i ovo ostane da je faul u napadu Lukin, menja se momentum.
March 15Mar 15 Nije ovo Lukin faul, pomerao se BraunMomentum je zeznuo ovaj nesporazum Jokića i valjda THJ-a. Edited March 15Mar 15 by reg
March 15Mar 15 evo ih na posed zaostatkadeluje mi da je doncic "izazvan" od jokica, ili makar to tripuje"isti ucinak" imaju samo sto luka sutira 8-20 i lejkersi sa njim imaju -5jokic 9-14, za +6 denvera sa njim u igri