Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Turkish Hairlines

O transplataciji kose mislim... 29 members have voted

1. 1. O transplataciji kose mislim...

• idem koliko sutra
      17%
      4
    • pravi muskarci ponosno nose celu
      56%
      13
    • imam grivu, patite!
      26%
      6

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

8 minutes ago, Shan Jan said:

Treba biti samo oprezan da se ode kod proverenih strucnjaka koji znaju sta rade.

To je bitno i kad zoveš vodoinstalatera, a kamoli nekog da ti prčka po glavi.

Najviše uživam kad prođem pored ćelavog kolege i nonšalantno uradim ovo

growing kyle jean-baptiste GIF

16 hours ago, Shan Jan said:

Kako sam ja razumeo, kosa se ponasa u skladu sa tim odakle je donesena. Dakle ako su ti presadili kosu sa zadnjeg dela glave i tu generalno ne celavis onda i nove dlake nece. Stare, ako ih je ostalo, mozda hoce.

Ja sam to primetio na svom primeru. Ne toliko koliko izgorim (mada ima i toga) vec kako me sunce tresne ako ne nosim kacket. Ranije nije bilo tako.

Samo da ti ne presade "kosu" sa onog dela gde ledja gube casno ime....

D

Pros and Contras

15 hours ago, jms_uk said:

Ima dobar subredit gde ljudi dele fotke kad obriju glavu i uglavnom bude tako

https://www.reddit.com/r/bald

.

Mislim da je 4 lik sasvim izmenio sebe, odlicno je izaslo na kraju.

.

ja sam sasvim slucajno primetio da celavim pre 3 godine; odem kod novog majstora, 1 matori vijetnamac

- Brah, what you like?

(vidim matori prica fluent pidgin)

- Unko, I can get one da kine, faux hawk?

pocne da se gigolji, domundjava na vijetnamskom sa frizerkom, frizerka se smeje; zamalo im nisam naneo lakse telesne povredeD mislim smeju se mom izboru jer je faux hawk malo out of date ali ukapiram majstor nema s cime da ga radi!

dogovorimo se da uradi “no.3”, a to je kod majstora 1 retired marine corps sergeant hairdo

vratim se nakon mesec dana

- Unko, I know I no mo da kine, but…. (pokazujem na glavu - very important thing in local culture to understate things which shows your humbleness, iako, fala bogu, ima toga dovoljno)

- Brah, still get plenty!D

Meni je drago da postoji mogucnost transplantacije kose, ne toliko zbog muskaraca (koji mogu ćelavost prihvatiti stoički) koliko zbog zena.

Ne znam da li se zene podvrgavaju ovom trendu/zahvatu, uopste se ne pise o tome.

Nadam se da im ovaj zahvat moze pomoci da se osecaju bolje. Tuzno ih je gledati koliko su nesretne cim pocnu da ćelavs.

6 minutes ago, Djuro said:

Meni je drago da postoji mogucnost transplantacije kose, ne toliko zbog muskaraca (koji mogu ćelavost prihvatiti stoički) koliko zbog zena.

Ne znam da li se zene podvrgavaju ovom trendu/zahvatu, uopste se ne pise o tome.

Nadam se da im ovaj zahvat moze pomoci da se osecaju bolje. Tuzno ih je gledati koliko su nesretne cim pocnu da ćelavs.

Ne znam kako bi to išlo jer se ćelavi tako što se proređuje postojeća kosa, tj kako bi se tehnički izvelo.

U principu, iz iskustva, za ove naše slučajeve dosta pomaže minoksidil ako se redovno koristi.

1 hour ago, Djuro said:

Rade i zene. I sreca sto postoji i napreduje. Meni u rangu vestackih grudi. I hvala bogu da postoji

Edited by Sandradjer

Verovatno sam savršeni kandidat za transplantaciju jer imam jaku kosu svuda sem na temenu.

Ali iskreno ne bi se time bavio taman i da je džabe. Jednostavno ne idem pod nož bez prave nužde a kosa to definitivno nije.

Doduše olakšavajuće okolnosti su to što sam visok i oženjen pa me gubitak kose dosta manje pogađa.

1 hour ago, *edited by mod said:

Verovatno sam savršeni kandidat za transplantaciju jer imam jaku kosu svuda sem na temenu.

Ali iskreno ne bi se time bavio taman i da je džabe. Jednostavno ne idem pod nož bez prave nužde a kosa to definitivno nije.

Doduše olakšavajuće okolnosti su to što sam visok i oženjen pa me gubitak kose dosta manje pogađa.

Sve isto osim što nisam visok.

Kad smo kod toga, kako stojimo sa operacijom produženja kostiju? D

• Author
Just now, JozoMujica said:

Kad smo kod toga, kako stojimo sa operacijom produženja kostiju? D

Za razliku od preraspodele kose, produzenje kostiju ima mnogo losih posledica. Mislim da je bolje preseliti se medju nizi narod neg sto su Srbi ako vec niskost toliko smeta.

3 minutes ago, Shan Jan said:

Za razliku od preraspodele kose, produzenje kostiju ima mnogo losih posledica. Mislim da je bolje preseliti se medju nizi narod neg sto su Srbi ako vec niskost toliko smeta.

Ma ne smeta, zajebavam se, a i nisam toliko nizak da bi mi smetalo i da se selim, samo nisam visok. D