Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Turkish Hairlines

O transplataciji kose mislim... 29 members have voted

1. 1. O transplataciji kose mislim...

• idem koliko sutra
      17%
      4
    • pravi muskarci ponosno nose celu
      56%
      13
    • imam grivu, patite!
      26%
      6

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Slusao nekog gurua na temu,veli sto ranije poceti i svake godine par hiljada folikula sa dobrih mesta na mesta gde se kosa gubi.Time je objasnjavao curious case of Bredd Pitts widow’s peak.A da,sit gladnom neverue,imam kose na izvoz chak i pred petom decenijom.

Edited by askeladden

5 hours ago, johan nagel said:

Мушкарци знају да буду стравично оптерећени тим, да не кажем искомплексирани, и ако је већ неко такав случај, оно носи стално неке капе, качкете, капуљаче, да не причам перике и слично, онда не видим проблем да оде да проба да реши то, боље него да буде вечити комплексаш.

Ја сам рецимо прихватио то да сам лавће, јес чудно кад ‘преко ноћи’ од густе црне косе дођеш до ћелавости, и то у касним двадесетим, али јбг шта је ту је, могу доста горе ствари да те стрефе, а не ово што је за већину мушкараца неминовно пре или касније.

Ima jedan lik u dvadesetim na prodaju sladoleda u blizini koji se šiša napred tako da ostavi duže da mu se ne vidi ćela. Ne izgleda socijalno kao Žarko Korać jer još nije skroz oćelavio, ali i dalje se vidi i izgleda nekako tužno.

Let it go man.

On 27. 9. 2025. at 15:20, Shan Jan said:

Sta mislite o ovome?

Nisam za stigmatizaciju, naprotiv, uvek sam u ovakvim situacijama bio za pravo na izbor, ali mi je licno zao sto smo kao vrsta toliko opsednuti nekim nasim arhetipima lepote i izgledom, da bi svi hteli da su ono sto nisu, visi, lepsi, kosmatiji, umesto da nalazimo lepotu u bas tim razlicitostima. To izaziva veliku neigurnost, pa vam se moze desiti, kao sto se i meni desilo, da vas prelepa devojka od dvadesetak godina pita da li da poveca grudi.

Meni ono pre i posle lepše izgleda pre. Ne znam ko ima onako ravnu liniju između čela i kose

19 minutes ago, Venom said:

Ima jedan lik u dvadesetim na prodaju sladoleda u blizini koji se šiša napred tako da ostavi duže da mu se ne vidi ćela. Ne izgleda socijalno kao Žarko Korać jer još nije skroz oćelavio, ali i dalje se vidi i izgleda nekako tužno.

Let it go man.

Ма да свашта људи раде не би ли прикрили ћелавост, не капирају колико би више исијавали самопоуздањем и неким I don't give a fuck ставом само да прихвате чињенично стање и обрију се уместо тог јадног маскирања.

1 minute ago, Svemir Zeka said:

Meni ono pre i posle lepše izgleda pre. Ne znam ko ima onako ravnu liniju između čela i kose

To je sve manje bitno, vecina ljudi koji se odlucuju za transplataciju kose ima problem neravne glave, jbg nemamo srecu kao vecina crnaca sa savrsenom lobanjom. Drugo, ima sve vise celavosti na nervnoj bazi, gde je gubitak kose neravnomeran, u pramenovima sa tzv. rupama na glavi.

A ova ravna linija nije ni meni jasna, zasto tako rade, jbmlg.

2 hours ago, johan nagel said:

Ма да свашта људи раде не би ли прикрили ћелавост, не капирају колико би више исијавали самопоуздањем и неким I don't give a fuck ставом само да прихвате чињенично стање и обрију се уместо тог јадног маскирања.

Ima dobar subredit gde ljudi dele fotke kad obriju glavu i uglavnom bude tako

https://www.reddit.com/r/bald

2 hours ago, Lancia said:

ima problem neravne glave, jbg nemamo srecu kao vecina crnaca sa savrsenom lobanjom.

Ovo mene odbija od brijanja/sisanja do koze. Def ima ljudi kojima taj izgled stoji, a i oni kojima ne.

4 hours ago, Lancia said:

To je sve manje bitno, vecina ljudi koji se odlucuju za transplataciju kose ima problem neravne glave, jbg nemamo srecu kao vecina crnaca sa savrsenom lobanjom. Drugo, ima sve vise celavosti na nervnoj bazi, gde je gubitak kose neravnomeran, u pramenovima sa tzv. rupama na glavi.

Imam i ja tu jednu rupu, mada ne baš skroz rupa, nego ono ženski, proređenost na jednom zalisku. Imam sreću da mi je generalno gusta kosa, pa baš mora da se zagleda da bi se primetilo, a često ni tad, mada ja vidim i lekari vide.

Ma ja nemam ništa protiv intervencija sa sobom, samo mi je nekad bezvezniji ishod od početnog stanja.

On 27. 9. 2025. at 16:02, Sandradjer said:

Rade to turci u BG. Rezultati su fenomenalni.

Drug mog muža radio na klinici u Beogradu, dolazi dr iz Turske. Platio 1500 evra, rezultat je super.

Podržavam sve što čini da se neko oseća bolje, u 21. veku ne mora niko da bude ćelav ako ne želi.

5 hours ago, Lancia said:

ovo se meni desilo

najpre mi opala brada na jednom mestu, pa onda kosa, dok mi na kraju nisu opale gotovo sve dlake sa glave

nisam ni shvatao da je na nervnoj bazi, od stresa dok nisam otisao kod lekara

doduse meni se vremenom sve vratilo u prvobitno stanje, jedino sto mi je brada na tom jednom mestu gde je najpre opadala posedela

zapravo, do ovog tvog posta nisam ni razmisljao o tome da to moze postati trajno stanje u tom obliku

24 minutes ago, pbg12345 said:

ovo se meni desilo

najpre mi opala brada na jednom mestu, pa onda kosa, dok mi na kraju nisu opale gotovo sve dlake sa glave

nisam ni shvatao da je na nervnoj bazi, od stresa dok nisam otisao kod lekara

doduse meni se vremenom sve vratilo u prvobitno stanje, jedino sto mi je brada na tom jednom mestu gde je najpre opadala posedela

zapravo, do ovog tvog posta nisam ni razmisljao o tome da to moze postati trajno stanje u tom obliku

A jbg, ogledalo duse moze da se ispolji bukvalno na svakom delu tela. Drago mi je da si uspeo da se povratis )

56 minutes ago, Valk said:

u 21. veku ne mora niko da bude ćelav ako ne želi

Znači, ipak ova budućnost nije potpuni raspad.

u-https-ichef-bbci-co-uk-news-640-cpspro

the real problem is how to get laid in your 20’s or 30’s if you’re fuckin bald or a dweeb, better yet a bald dweeb; your personality gotta be 3 times bigger than your hair loss or dweebinessD u kom slucaju podrzavam turkish tupee.

kasnije u zivotu? Jbg, you’ve gotta a big fuckin problem, dudeD

• Author

Ne vidim razlog za ne uraditi. Posebno za one poput mene koji su na pola puta ka celavosti, nit amo ni vamo. Nit toliko da se sisam na celavo a opet ni toliko malo da nije ruzno. Uz to mi se zacas upali cela na suncu. Nemam kompleks zbog kose ali isto tako mi je ocigledno da bi bilo bolje da je imam vise.

Treba biti samo oprezan da se ode kod proverenih strucnjaka koji znaju sta rade.