Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Политика - најстарији гневни лист на Балкану

Featured Replies

braćo moja, kako analizirate Politiku?

Šta? Čitate je?

11 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

boško je bio dopisnik iz kaira, i potom rima

od te posleratne generacije novinara je bio među najboljima, čak je i mrtvi struja objavljivao predragu milojeviću tekstove iako je ovaj duboko zagazio u devedesete. to negovanje svojih prvih pera je bio politikintm

al šta očekivati od radikalskog bašibozuka, julovci(hadži struja) su istapijali soliter u makedonskoj, ovi će je ugasiti kako su krenuli

Uhhh mislim da se ni Boško ne bi složio da je "bio medju najboljim" 😉

Mislim sve te generacije su imale jednu zajedničku osobinu da sebe ne "shvataju previše ozbiljno".

Meni je to generalno lakmustm za te profesije.

BTW, skinuo sam onu njegovu knjigu o Izraelu da vidim na šta to liči...

to kad te pošalju da budeš decenijama dopisnik za bliski istok, vrlo govori o kotiranju

aj da je harare, nego ovde baš ima da se šljaka i to rudarski. pariz i ny su bili više nagrada

On 11. 9. 2025. at 18:07, garcia said:

braćo moja, kako analizirate Politiku?

Šta? Čitate je?

Samo citulje.

• Author

Meni je nafrapantnije kod te Politike to da su i nju, tako nečitanu i neutjecajnu, malu i suboptimalnu u odnosu na 1 Informer, pretvorili u ovakvu izuzetno smradnu septičku jamu.

Politiku kupujem ja za tasta.
Petkom. Uzme TV program i baci ostatak.
Eto, to im je ostalo.

2 hours ago, Roger Sanchez said:

Meni je nafrapantnije kod te Politike to da su i nju, tako nečitanu i neutjecajnu, malu i suboptimalnu u odnosu na 1 Informer, pretvorili u ovakvu izuzetno smradnu septičku jamu.

Pa nije njima effort da ne bude septicka jama, njima bi bio effort da bude nesto nebolesno.

Kenjate za Politiku. To je zato što retko palite roštilj. Ili kamin.

Dok sam se grejao na ugalj, Strujina Politika je bila spas. Jeftina, a bezbroj strana. Sve to nabuckaš u kotao, preko nje ide najbolje sitan bagrem, pa bukovina da napravi žar i kad se zažari zuneš ruski ugalj ili Resavu - zagadio sam Neimar sve do Čubure.

Posle sam prešao na gas, ali Politika je zadržala svoju kalorijsku i praktičnu vrednost. Nikad se neću navići na hepo kocke!

Znate kad ćete sa sirotinjskim Informerom da zapalite kamin? Presešće vam taj divni trenutak dok sobu ispunjavate svetlošću i toplotom.

Samo se sa Politikom muškarac oseti kao pravi domaćin...

12 hours ago, April said:

Dok sam se grejao na ugalj, Strujina Politika je bila spas. Jeftina, a bezbroj strana. Sve to nabuckaš u kotao, preko nje ide najbolje sitan bagrem, pa bukovina da napravi žar i kad se zažari zuneš ruski ugalj ili Resavu - zagadio sam Neimar sve do Čubure.

Posle sam prešao na gas, ali Politika je zadržala svoju kalorijsku i praktičnu vrednost. Nikad se neću navići na hepo kocke!

Znate kad ćete sa sirotinjskim Informerom da zapalite kamin? Presešće vam taj divni trenutak dok sobu ispunjavate svetlošću i toplotom.

Za to je najvise sluzio "24 sata" - pokupis gomilu besplatno na svakoj autobuskoj stanici.

Bar neka vajda od Djilasa.

fantom

• Author

Bolikita opet on the Ukrainian beat

Novinarstvo je toliko umrelo tamo da se nitko nije potrudio provjeriti je li dotični optužitelj uopće u Ukrajini, a kamoli u Kijevu lolol

nije, već je godinu dana u bijegu od zakona

Lenta.RU
No image preview

Депутат Рады объяснил свое решение покинуть Украину

On 16. 9. 2025. at 19:17, April said:

A pa Struja je dodavao "logove" u Politiku na dnevnom nivou. Još ako se javi Batrić Jovanović sa svojim skribomanstvom, šume su nastradale...

• 3 weeks later...
  • Author

Jedan žestoki povratak Politike svojim korenima iz '990tih

Данас се навршава четврт века од 5. октобра 2000. године – дана који се годинама представљао као „победа демократије“, а који се данас, из историјске дистанце, све јасније показује као почетак дугог процеса политичког, економског и националног урушавања Србије.

Оно што је тог дана деловало као спонтани излив народне воље, убрзо се показало као режирана промена власти са дубоко припремљеним сценариом чији је циљ био да Србија коначно изгуби суверенитет. Док су улице Београда биле испуњене еуфоричним паролама о „демократији“, у сенци су почели процеси који ће земљу годинама касније коштати територије, војне моћи, индустрије и поноса.

Nego zaista, ne gledajući uopshtee na ostalo, koje su to srpske teritorije izgubili žuti mravi dosmanlije? think

Isti novinar, neka nova neoradikalska snaga, autor je i nadasve zanimljivih tekstova o Crnoj Gori fantom

• Author

Poprilično je očito da se sad cijeli dupelizački desk Bolikite sastoji od nove (stare?) srpskocrnogorske snage V.V. .200z200_Screenshot-2025-09-04-213932.jpg :

Подсјетимо, само два дана прије инцидента Бачулов је у једном интервјуу изјавио да му је „мисија да сруши овај режим“, што је тада протумачено као политичка порука. Међутим, након откривања снимака, његово присуство на самој локацији изазвало је низ питања у јаности.

Који је био разлог његовог боравка код станице, кога је, према наводима медија, нервозно звао путем телефона и зашто се о томе ћутало — питања су на која јавност очекује одговор. Додатну сумњу изазива и чињеница да Бачулов тврди како је „увијек говорио“ да је био на том мјесту, иако такве изјаве, према доступним изворима, нијесу пронађене у његовим ранијим наступима.

Hиз пиTања у JавнOсTи

јAвноCт очEкује OдгOвоP

• 7 months later...
  • Author

Zanimljivo kako ovdje uopće nisu prokljuvili da se iza ''Dore A'' krije rušiteljica ustavnog poretka Doroteja Antić, a da je egzil u Zagrebu. lolol

„Дора” у Битеф театру

Представа заснована на писмима које размењују ауторка Андреја Карчагин и Дора А, активисткиња која је у политичком егзилу због судског поступка