September 1, 2025Sep 1 Just now, Valk said:Možda se i Kari to pitao dok je gledao.Snimila ga kamera u sali, a već smo prošli i jedne i druge. Verovatno nema šta pametnije da radi pred Češku Ma sad gledam Nemci nabili Britance 120 komada im sasuli. Jedino se mi nesto čuvamo, taktiziramo, plašimo, jedemo govna. Kako radimo tako nam se i vraca - stalno neki pehovi Baš sam bre zdravo besan,
September 1, 2025Sep 1 2 minutes ago, steins said:Ma sad gledam Nemci nabili Britance 120 komada im sasuli.Jedino se mi nesto čuvamo, taktiziramo, plašimo, jedemo govna.Kako radimo tako nam se i vraca - stalno neki pehoviBaš sam bre zdravo besan,I mi smo na prošlom Euru gazili u grupi kao Nemci sada, pa smo odma u nokaut fazi dobili po tamburi.
September 1, 2025Sep 1 Just now, Cash said:I mi smo na prošlom Euru gazili u grupi kao Nemci sada, pa smo odma u nokaut fazi dobili po tamburi.Ma i tada bilo jao ovi jao oni, kako ćemo, ko fali itd itd.Stalno neka muka majku mu. Svaki put mi na ovim turnirima padne na pamet da mi mnogo malo verujemo u sebe.