August 30, 2025Aug 30 Nama će meč sa Turcima bukvalno biti vredan medalje. Pobeda nam daje dve lakše utakmice u nokaut fazi i Janisa u polufinalu, poraz nas gura na Francuze u 1/4f i Švabe u 1/2f.
September 1, 2025Sep 1 Dobio Ataman i Estonce. Taman da trećeg uveče ima pokriće kada bude izjavio "Da imamo Jokića, pobedili bi Srbiju."
September 1, 2025Sep 1 On 30. 8. 2025. at 22:52, goofs said:Nama će meč sa Turcima bukvalno biti vredan medalje. Pobeda nam daje dve lakše utakmice u nokaut fazi i Janisa u polufinalu, poraz nas gura na Francuze u 1/4f i Švabe u 1/2f.Mislim da nam Turci leže kao protivnik i da sigurno dobijamo
September 1, 2025Sep 1 17 minutes ago, Nikodije said:Mislim da nam Turci leže kao protivnik i da sigurno dobijamo
September 1, 2025Sep 1 Ne bih ja bas podcenjivao Turke - vise ih govori srpski nego u Zvezdinoj svlacionici.
September 1, 2025Sep 1 Jbg, Litanija napravila poremećaj da to Letonija, Estonija odmah izaziva tik desnog kapka. Opet Portugal(ija) sve lepo dok ne progovore. Nisam pametan™
September 1, 2025Sep 1 1 hour ago, kronostime said:Ne bih ja bas podcenjivao Turke - vise ih govori srpski nego u Zvezdinoj svlacionici.nimalo, odlicni su.
September 1, 2025Sep 1 15 minutes ago, JohnnyD said:Sve osim 30 poena Micica veceras je izgubljena utakmicaili 20 asistencija. ili makar 15-15 pts-ast
September 1, 2025Sep 1 Gledam ovaj horor od utakmice pa se pitam, moraju li baš svi protiv nas da proigraju majku mu
September 1, 2025Sep 1 26 minutes ago, steins said:Gledam ovaj horor od utakmice pa se pitam, moraju li baš svi protiv nas da proigraju majku muMožda se i Kari to pitao dok je gledao.Snimila ga kamera u sali, a već smo prošli i jedne i druge. Verovatno nema šta pametnije da radi pred Češku