July 12, 2025Jul 12 1 minute ago, ZokiAsov said:Sta je gospodin 4 a moze i na 5? Il cista skracena 5?Nesto nizi Tyrique u sustini, ali jaci i skocniji.
July 12, 2025Jul 12 4 minutes ago, pbg12345 said:u to ime ceka se da neko pokupi bol bol-a, ne samo sto bi bio extra kvalitet za evropu, nego sto bi igrac takvog imena i prezimena doneo neogranicene mogucnosti jezickih vratolomijaAko bi igrao loše, moglo bi se reći da je Bol u kurcu.
July 12, 2025Jul 12 3 hours ago, Milošica said:Ako bi igrao loše, moglo bi se reći da je Bol u kurcu.Ili ako bi otišao na Brač na letovanje, moglo bi se reći da je Bol na Braču Čak i kad bi zapravo odseo u Supetru ili Sutivanu Edited July 12, 2025Jul 12 by ubibobi
July 12, 2025Jul 12 Kada bi ga iz nekog razloga izbacio iz ekipemoglo bi se reći kako je Željko uklonio Bol
July 12, 2025Jul 12 4 hours ago, Lord Stef said:Sad bas videh ovo, ko je ovaj, kakav je, i kako mu se jbt cita prezime?Oskar Čibe!+Kao ja kada teram komšijinog psa da mi ne zaskače kerušu u teranju
July 12, 2025Jul 12 25 minutes ago, Filozof manijak said:Oskar Čibe!+Kao ja kada teram komšijinog psa da mi ne zaskače kerušu u teranjuOskar Čibe Moneke
July 12, 2025Jul 12 6 hours ago, pbg12345 said:klupska kosarka u srba definitivno ulazi u novu fazunekad su se najbolji/najbogatiji klubovi takmicili ko ce imati bolje jugoslovenske igracepotom su na red dosli srpski igracionda su na scenu stupili stranci i tu je bio cilj dovesti sto bolje amerea evo nas sad u vremenu kad je borba oko toga ko ce dovesti kvalitetnije afrikance u to ime ceka se da neko pokupi bol bol-a, ne samo sto bi bio extra kvalitet za evropu, nego sto bi igrac takvog imena i prezimena doneo neogranicene mogucnosti jezickih vratolomijaUjbte, kakvo prosvetljenje
July 13, 2025Jul 13 Btw ok je Ostojina ideja da blizanci tzv profesionalnu ligu Srbije igraju sa b timovima, a onda se u plej-ofu prebace neki iz a tima.To smo neki ovde odavno predlagali.