November 14, 2025Nov 14 Just now, kud u maglu Simoviću said:kako sam se nadaladobro sam se udalaDobicemo ovo ne mozemo ovako da budemo grdni i u drugom. Pucace im zoki savic samare sad u poluvremenu
November 14, 2025Nov 14 Just now, arheolog1981 said:Vašington je skandalozan Jebeš ti utakmice u kojima on da 20 poena kad će u 3/4 (pun intended) da te ukanali ozbiljno sa brejnfartovima. Ekstremno glup likTako je uvek igrao preko bare, on drugacije ne zna.
November 14, 2025Nov 14 2 minutes ago, Kreator said:4/17 trojke šutiramo i makar pola je bilo otvoreni šut.5/19.Od toga Wash šutira 2/9. Bonga i Milton 0/2.
November 14, 2025Nov 14 1 minute ago, ZokiAsov said:Dobicemo ovo ne mozemo ovako da budemo grdni i u drugom. Pucace im zoki savic samare sad u poluvremenuSve i da dobijemo glavno pitanje je šta ćemo dalje sa ovakvom igrom i pristupom
November 14, 2025Nov 14 Just now, Jimmy Kowalski said:Tako je uvek igrao preko bare, on ne zna.IspravioIskreno mi je misterija što je ostao za ovu sezonu. On sem u nekom NBA Rekreativu sa skorom 10:72 nema šta da traži u ozbiljnoj košarci Edited November 14, 2025Nov 14 by arheolog1981
November 14, 2025Nov 14 2 minutes ago, ZokiAsov said:Dobicemo ovo ne mozemo ovako da budemo grdni i u drugom. Pucace im zoki savic samare sad u poluvremenušta ni dao da sam muva u svlaċionici u viler anuhttps://youtu.be/Bi6NRdz2CuE?si=6lVpSZ7snQ2-VGhZovo će da bude labudova pesma
November 14, 2025Nov 14 Just now, ubibobi said:Sve i da dobijemo glavno pitanje je šta ćemo dalje sa ovakvom igrom i pristupomff athens 2026
November 14, 2025Nov 14 Just now, arheolog1981 said:IspravioIskreno mi je misterija što je ostao za ovu sezonu. On sem u nekom NBA Rekreativu sa skorom 10:72 nema šta da tražiPa kao pricao Zeljko s njim puno sta se ocekuje od njega i sta treba da radi, ovaj klimao glavom "yeah coach, got it". I opet same old story.
November 14, 2025Nov 14 Moramo da dobijemo ovo makar i na hrkljuš neki. Danas nema škole i ja uzeo day off. Gledamo klinac i ja plus što konačno mogu bez frke da zuknem koji viskić u petak popodne. Inače sedmogodišnji klinjo je odmah skontao Seljaasa i umire od smeha kad ga vidi. Kaže kod njega u razredu Tejtum ima takav friz
November 14, 2025Nov 14 Kasno se uključih, pa shvatih da nema Tajrika (pročitao povreda mišića), ne valja bez njega nikako. Gledajući igru asvela večeras trebali bi ovo da dobijemo; oslabljeni i mi i oni, ipak je kvalitet preostalih malo na našoj strani. strpljenje...
November 14, 2025Nov 14 1 minute ago, Djolle said:Propustio sam početak, što ne igra Tajrik?Povreda mišića kažu
November 14, 2025Nov 14 1 minute ago, Djolle said:Propustio sam početak, što ne igra Tajrik?požalio se na leđanavodno ništa ozbiljno