July 8, 2025Jul 8 Mnogo mi je žao što Teo nije otišao ranije u NBA, po mogućstvu nakon makar jednog leta u kome je prešao sa pljuga na snuz i radio 20 sklekova svako jutro.
July 8, 2025Jul 8 9 minutes ago, Heaviside said:Povratak u Efes ako imaju para. U suprotnom mu ludilo ne gine, doduše to se mnogo lakše podnosi kao stranac u Feneru ili Oliju.Hapoel za 5 milki koji je domaćin u Sofiji deluje kao solidna banja
July 8, 2025Jul 8 11 minutes ago, uini said:..ali kako si izignorisao prethodni triple-sezonu i dosao do napusavanja sa javorom.sta su yuti pokrali stajlBrt i ja često ovde pišem pijan, al misao mi je i dalje jasna i koncizna
July 8, 2025Jul 8 3 minutes ago, Nikodije said:Hapoel za 5 milki koji je domaćin u Sofiji deluje kao solidna banjagazda je lud i planira što pre da se vrati u Izrael, a i nadam da se da nije toliki mrtvak da od 4-5 klubova izabere onaj koji ne igra pred svojom publikom. Edited July 8, 2025Jul 8 by Heaviside
July 8, 2025Jul 8 3 minutes ago, Heaviside said:gazda je lud i planira što pre da se vrati u Izrael, a i nadam da se da nije toliki mrtvak da od 4-5 klubova izabere onaj koji ne igra pred svojom publikom.Nadam se da si u pravuSmoriću se ako ode u Oli ili Fener ali bolje i to nego ovaj kurton od Hapoela Edited July 8, 2025Jul 8 by Nikodije
July 8, 2025Jul 8 2 minutes ago, kralj said:Vasa je dobio i sigurno solidan deo od 8 miliona koliko mu je sledovalo u NBA.“Samo” strečovanih 2 miliona od 8.1 je dobio. Milvoki zbog Lilarda nema više mesta od toga u dead cap-u.
July 8, 2025Jul 8 1 hour ago, Heaviside said:Ja bih i da traži 10 miliona. Koga boli kurac. Bolje njega da gledam nego još dvojicu nekih Kenana.Eh sad i ti, kao da su juče došao na forum. Ovde se oduvek meri kontrabudzetometrija. Najbitnije je ko ima manji.
July 8, 2025Jul 8 Znao sam da će dosta morati da oprosti, ali ovo je previše. Zar nije 15% dead cap. Na koliko su strečovali Lilardov ugovor pobogu?Edit: proveriću svojeručno, pitam se naglas Edited July 8, 2025Jul 8 by kralj
July 8, 2025Jul 8 1 minute ago, kralj said:Znao sam da će dosta morati da oprosti, ali ovo je previše. Zar nije 15% dead cap. Na koliko su strečovali Lilardov ugovor pobogu?Edit: proveriću svojeručno, pitam se naglas22.5 miliona godišnja dobija Lilardjeste 15% i ostalo im je cirka 700k godišnje za Vasu
July 8, 2025Jul 8 5 minutes ago, *edited by mod said:Eh sad i ti, kao da su juče došao na forum. Ovde se oduvek meri kontrabudzetometrija. Najbitnije je ko ima manji.Ruku na čuku, utihnulo je kad je general prešao u opoziciju.
July 8, 2025Jul 8 Just now, Heaviside said:22.5 miliona godišnja dobija Lilardjeste 15% i ostalo im je cirka 700k godišnje za VasuMajku ti jebem, 15% budžeta 5 sledećih godina za igrača kog su otpustili.
July 8, 2025Jul 8 30 minutes ago, Nikodije said:Brt i ja često ovde pišem pijan, al misao mi je i dalje jasna i konciznauff
July 8, 2025Jul 8 Pierre vise nije u Feneru, to bi bila sjajna akvizicija umesto Gidre, slicni su a ovaj malo mladji i dosta bolji u svemu#samokazem Edited July 8, 2025Jul 8 by Ratamahatta