July 3, 2025Jul 3 Just now, theanswer said:bajern ima manji budžet za igrače od partizana i zvezde, to svi živi znaju, zašto je ovo brdo na kom si odlučio da umreš, ne znam.odlucio sam da zivim na tom brdu; a ti, sto bi rek'o ivan drago,
July 4, 2025Jul 4 14 minutes ago, assignment said:Meni taj Karter po gradji deluje kao Kevin Punter za siromasne...a kevin punter deluje kao midget kevin durant
July 4, 2025Jul 4 Author 22 minutes ago, Valk said:Zar ovo đubre nije i sa Tvitera proterano? Ili samo sa IG?dize se iz mrtvih kao kljako na mec loptama
July 4, 2025Jul 4 1 hour ago, Nikodije said:Daba je najveći navijač kkcz na svetu, pa ovo može ovde, šta faliNa skupštini ga napao neki ćaci zbog skandiranja Vučiću pederu, na nekoj od utakmica.Tražio lik da ga udalje sa skupštine i još neke nebuloze, al ga naši izviždali pošto su u velikoj većini. Na kraju ga Drčela prekinuo i rekao da nisu tu zbog politike i da to nije tema.Ćaci je potom ljutito i demonstrativno napustio skupštinu. Tražio sam od čoveka da mi dva puta ponovi, nisam mogao da verujem.
July 4, 2025Jul 4 Popular Post e da, zaboravih da prepricam dogadjaj od pre neki dan. seo na klupu da pojedem nesto, a pored kosarkaski teren i gledam tri klinca 11-12 godina kako sutiraju.zalece se prvi: "kodi miler mekintajeeeeeer". erbol. kaze mu drugi: "trebao si da budes kenan, mozda bi pogodio". treci dodaje: "ma ne bi ni tad" i krecu da se smeju sva trojica a i ja sa njima.
July 4, 2025Jul 4 18 minutes ago, Nikodije said:e da, zaboravih da prepricam dogadjaj od pre neki dan. seo na klupu da pojedem nesto, a pored kosarkaski teren i gledam tri klinca 11-12 godina kako sutiraju.zalece se prvi: "kodi miler mekintajeeeeeer". erbol. kaze mu drugi: "trebao si da budes kenan, mozda bi pogodio". treci dodaje: "ma ne bi ni tad" i krecu da se smeju sva trojica a i ja sa njima.Decja usta ne lazu.
July 4, 2025Jul 4 Sfero izjavio da smo sve sredili sa Grcima i vezi Petruševa, ali Filip traži malo vremena pre nego što potpiše, jer čeka NBA ponudu...