Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Mnogo mi je žao što Teo nije otišao ranije u NBA, po mogućstvu nakon makar jednog leta u kome je prešao sa pljuga na snuz i radio 20 sklekova svako jutro.

• Replies 571
  • Views 30.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

9 minutes ago, Heaviside said:

Povratak u Efes ako imaju para. U suprotnom mu ludilo ne gine, doduše to se mnogo lakše podnosi kao stranac u Feneru ili Oliju.

Hapoel za 5 milki koji je domaćin u Sofiji deluje kao solidna banja

11 minutes ago, uini said:

..ali kako si izignorisao prethodni triple-sezonu i dosao do napusavanja sa javorom.

sta su yuti pokrali stajl

Brt i ja često ovde pišem pijan, al misao mi je i dalje jasna i koncizna

Meni deluje da je Kubanac na stendbaju zbog Filipa.

3 minutes ago, Nikodije said:

Hapoel za 5 milki koji je domaćin u Sofiji deluje kao solidna banja

gazda je lud i planira što pre da se vrati u Izrael, a i nadam da se da nije toliki mrtvak da od 4-5 klubova izabere onaj koji ne igra pred svojom publikom.

Edited by Heaviside

3 minutes ago, Heaviside said:

gazda je lud i planira što pre da se vrati u Izrael, a i nadam da se da nije toliki mrtvak da od 4-5 klubova izabere onaj koji ne igra pred svojom publikom.

Nadam se da si u pravu

Smoriću se ako ode u Oli ili Fener ali bolje i to nego ovaj kurton od Hapoela

Edited by Nikodije

Vasa je dobio i sigurno solidan deo od 8 miliona koliko mu je sledovalo u NBA.

2 minutes ago, kralj said:

Vasa je dobio i sigurno solidan deo od 8 miliona koliko mu je sledovalo u NBA.

“Samo” strečovanih 2 miliona od 8.1 je dobio. Milvoki zbog Lilarda nema više mesta od toga u dead cap-u.

1 hour ago, Heaviside said:

Ja bih i da traži 10 miliona. Koga boli kurac. Bolje njega da gledam nego još dvojicu nekih Kenana.

Eh sad i ti, kao da su juče došao na forum. Ovde se oduvek meri kontrabudzetometrija. Najbitnije je ko ima manji.

Znao sam da će dosta morati da oprosti, ali ovo je previše. Zar nije 15% dead cap. Na koliko su strečovali Lilardov ugovor pobogu?

Edit: proveriću svojeručno, pitam se naglas

Edited by kralj

1 minute ago, kralj said:

Znao sam da će dosta morati da oprosti, ali ovo je previše. Zar nije 15% dead cap. Na koliko su strečovali Lilardov ugovor pobogu?

Edit: proveriću svojeručno, pitam se naglas

22.5 miliona godišnja dobija Lilard

jeste 15% i ostalo im je cirka 700k godišnje za Vasu

5 minutes ago, *edited by mod said:

Eh sad i ti, kao da su juče došao na forum. Ovde se oduvek meri kontrabudzetometrija. Najbitnije je ko ima manji.

Ruku na čuku, utihnulo je kad je general prešao u opoziciju.

Just now, Heaviside said:

22.5 miliona godišnja dobija Lilard

jeste 15% i ostalo im je cirka 700k godišnje za Vasu

Majku ti jebem, 15% budžeta 5 sledećih godina za igrača kog su otpustili.

30 minutes ago, Nikodije said:

Brt i ja često ovde pišem pijan, al misao mi je i dalje jasna i koncizna

uff

Pierre vise nije u Feneru, to bi bila sjajna akvizicija umesto Gidre, slicni su a ovaj malo mladji i dosta bolji u svemu

#samokazem

Edited by Ratamahatta