Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

25 minutes ago, kurjak said:

Setih se Šakule sad i prođe me neka nostalgija... nedostaje mi. Zlikovci ga sklonili.

• Replies 571
  • Views 30.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

Ako Vasa dođe, ne treba više niko.

9 minutes ago, kralj said:

Ako stvarno trazi 5 miliona po sezoni, ja ne bih.

10 minutes ago, Milošica said:

Nuđen i vama i nama.

Ne znam šta su Želimir i Janis odlučili.

Želimir i ko?

1 minute ago, JPM said:

Ako stvarno trazi 5 miliona po sezoni, ja ne bih.

Ma to je drugi par cipela, za ovakve budžete treba svi na robiju sa Vasom i bez njega.

Ali ako dođe, roster je več na ivici da bude prezasićen.

Ja bih i da traži 10 miliona. Koga boli kurac. Bolje njega da gledam nego još dvojicu nekih Kenana.

Ovo podseća na 2019. kada je Teo završio neslavnu nba epizodu i krenuo nazad u Evropu. Bio je neviđen hajp da će kod nas, a on odabrao mrtvi Virtus i tamo proveo 4 godine i tek posle toga došao ovde da bi se napušavao sa Javorom. Bojim se da će i Vasa sada radije da odabere neku banju nego ovo ludilo ovde.

22 minutes ago, Nikodije said:

Ovo podseća na 2019. kada je Teo završio neslavnu nba epizodu i

giphy.gif

navijači knicksa koji nemaju nikakve veze sa teokratijom, su me par sezona kasnije redovno pitali imam li friške hajlajce miloševe, makar gif i tako.

https://www.nytimes.com/2018/02/12/sports/milos-teodosic-clippers.html

1 hour ago, kurjak said:

Daj jbt, zovi @Shaq da ti objasni kako se pravi tabela D

29 minutes ago, Nikodije said:

Ovo podseća na 2019. kada je Teo završio neslavnu nba epizodu i krenuo nazad u Evropu. Bio je neviđen hajp da će kod nas, a on odabrao mrtvi Virtus i tamo proveo 4 godine i tek posle toga došao ovde da bi se napušavao sa Javorom. Bojim se da će i Vasa sada radije da odabere neku banju nego ovo ludilo ovde.

Povratak u Efes ako imaju para. U suprotnom mu ludilo ne gine, doduše to se mnogo lakše podnosi kao stranac u Feneru ili Oliju.

..ali kako si izignorisao prethodni triple-sezonu i dosao do napusavanja sa javorom.

sta su yuti pokrali stajl

1 minute ago, uini said:

giphy.gif

navijači knicksa koji nemaju nikakve veze sa teokratijom, su me par sezona kasnije redovno pitali imam li friške hajlajce miloševe, makar gif i tako.

https://www.nytimes.com/2018/02/12/sports/milos-teodosic-clippers.html

Klipersi su oterali Tea na pola druge sezone i plaćali ga samo da ga ne gledaju, a on se sunčao na plaži. Nema potrebe da pišemo alternativnu istoriju.

Edited by Nikodije

Just now, Nikodije said:

Nema potrebe da pišemo alternativnu istoriju.

kao npr da je dosao ovde i sledeci kadar napusavanje sa javorom.

evil doing.

58 minutes ago, kralj said:

Mora i Filip

42 minutes ago, Heaviside said:

Ja bih i da traži 10 miliona. Koga boli kurac. Bolje njega da gledam nego još dvojicu nekih Kenana.

Apsolutno!