11 hours ago11 hr 25 minutes ago, kurjak said:@MiddleClassSetih se Šakule sad i prođe me neka nostalgija... nedostaje mi. Zlikovci ga sklonili.
11 hours ago11 hr Just now, kurjak said:Pominje se Kris Džons koji je višak u Valensiji, čini se da nije po ukusu Pedra Martineza.https://buzzsport.de/omari-moore-nears-valencia-basket-move-from-australia/Nuđen i vama i nama.Ne znam šta su Želimir i Janis odlučili.
11 hours ago11 hr 9 minutes ago, kralj said:Ako Vasa dođe, ne treba više niko.Ako stvarno trazi 5 miliona po sezoni, ja ne bih.
11 hours ago11 hr 10 minutes ago, Milošica said:Nuđen i vama i nama.Ne znam šta su Želimir i Janis odlučili.Želimir i ko?
11 hours ago11 hr 1 minute ago, JPM said:Ako stvarno trazi 5 miliona po sezoni, ja ne bih.Ma to je drugi par cipela, za ovakve budžete treba svi na robiju sa Vasom i bez njega. Ali ako dođe, roster je več na ivici da bude prezasićen.
11 hours ago11 hr Ja bih i da traži 10 miliona. Koga boli kurac. Bolje njega da gledam nego još dvojicu nekih Kenana.
11 hours ago11 hr Ovo podseća na 2019. kada je Teo završio neslavnu nba epizodu i krenuo nazad u Evropu. Bio je neviđen hajp da će kod nas, a on odabrao mrtvi Virtus i tamo proveo 4 godine i tek posle toga došao ovde da bi se napušavao sa Javorom. Bojim se da će i Vasa sada radije da odabere neku banju™ nego ovo ludilo ovde.
10 hours ago10 hr 22 minutes ago, Nikodije said:Ovo podseća na 2019. kada je Teo završio neslavnu nba epizodu i navijači knicksa koji nemaju nikakve veze sa teokratijom, su me par sezona kasnije redovno pitali imam li friške hajlajce miloševe, makar gif i tako.https://www.nytimes.com/2018/02/12/sports/milos-teodosic-clippers.html
10 hours ago10 hr 1 hour ago, kurjak said:@MiddleClassDaj jbt, zovi @Shaq da ti objasni kako se pravi tabela
10 hours ago10 hr 29 minutes ago, Nikodije said:Ovo podseća na 2019. kada je Teo završio neslavnu nba epizodu i krenuo nazad u Evropu. Bio je neviđen hajp da će kod nas, a on odabrao mrtvi Virtus i tamo proveo 4 godine i tek posle toga došao ovde da bi se napušavao sa Javorom. Bojim se da će i Vasa sada radije da odabere neku banju™ nego ovo ludilo ovde.Povratak u Efes ako imaju para. U suprotnom mu ludilo ne gine, doduše to se mnogo lakše podnosi kao stranac u Feneru ili Oliju.
10 hours ago10 hr ..ali kako si izignorisao prethodni triple-sezonu i dosao do napusavanja sa javorom.sta su yuti pokrali stajl
10 hours ago10 hr 1 minute ago, uini said:navijači knicksa koji nemaju nikakve veze sa teokratijom, su me par sezona kasnije redovno pitali imam li friške hajlajce miloševe, makar gif i tako.https://www.nytimes.com/2018/02/12/sports/milos-teodosic-clippers.htmlKlipersi su oterali Tea na pola druge sezone i plaćali ga samo da ga ne gledaju, a on se sunčao na plaži. Nema potrebe da pišemo alternativnu istoriju. Edited 10 hours ago10 hr by Nikodije
10 hours ago10 hr Just now, Nikodije said:Nema potrebe da pišemo alternativnu istoriju.kao npr da je dosao ovde i sledeci kadar napusavanje sa javorom. evil doing.
10 hours ago10 hr 58 minutes ago, kralj said:Ako Vasa dođe, ne treba više niko.Mora i Filip42 minutes ago, Heaviside said:Ja bih i da traži 10 miliona. Koga boli kurac. Bolje njega da gledam nego još dvojicu nekih Kenana.Apsolutno!