June 28Jun 28 16 hours ago, kurjak said:Još su uradili novu teretanu i restoran u Pioniru.facundo campazzo fan account on X: "Dobro došao kući majstore! ❤️🤍 #kkcz https://t.co/Lzo8h0ySPQ" / X
June 28Jun 28 10 hours ago, Nikodije said:Daum je bar nešto pogodio dok je bio u BgMozda je bila asistencija od nekog iz coska?
Sunday at 11:405 days Potpuno sam dezorjentisan u ovom moru sportskih portala. Jel ovo Ostojin ćacić?
Sunday at 11:425 days Sad vidim ljudinu kod Meka. Jednom mi je uleteo tu u kružni tok, ne bih smeo na njega ni da nije bio u autu.
Sunday at 20:205 days Alimpije:- Eto, vidite, imaćete dobrog igrača - kazao mu je, a nakon toga je svima rekao da se Uroš sledeće sezone vraća među beogradske crveno-bele.Srećan Plavšić svima koji slave
Monday at 00:594 days red micica i 3, 4 ili koliko vec miliona evrared izundua i plavsicared vrhunskih evroligaskih igracapa onda nekoliko zvezdinih vojnika, bez ikakvog smisla i konceptaneverovatno koliko dugo zvezda ima ogromne budzete i koliko dugo sad vec igra evroligu da se ne mogu izdici iz takvog nacina sklapanja ekipejel izundu zaista toliko napredovao u sad vec ozbiljnim godinama, da se na njega ozbiljno racuna kao 30 godisnjeg debitanta na dva ranga visem nivou?on u evroligi iz onog fmp perioda deluje kao sprdnjastatistika deluje solidno, ali to je turska liga gde vazi da su brojevi "naduvani", a narocito za visoke igraceu toj ligi je i stimac redovno imao 20 +10
Monday at 05:594 days Izundu je tip centra koji treba svima. Ne nužno na odgovarajućem nivou, ali tip igrača da.
Monday at 06:414 days 5 hours ago, pbg12345 said:red micica i 3, 4 ili koliko vec miliona evrared izundua i plavsicared vrhunskih evroligaskih igracapa onda nekoliko zvezdinih vojnika, bez ikakvog smisla i konceptaneverovatno koliko dugo zvezda ima ogromne budzete i koliko dugo sad vec igra evroligu da se ne mogu izdici iz takvog nacina sklapanja ekipejel izundu zaista toliko napredovao u sad vec ozbiljnim godinama, da se na njega ozbiljno racuna kao 30 godisnjeg debitanta na dva ranga visem nivou?on u evroligi iz onog fmp perioda deluje kao sprdnjastatistika deluje solidno, ali to je turska liga gde vazi da su brojevi "naduvani", a narocito za visoke igraceu toj ligi je i stimac redovno imao 20 +10lik dolazi da bude treći centar, jedino da uzmemo borcu još milion iz usta pa da nam i treća petica bude ozbiljan EL igračgeneralno si u pravu za Zvezdine vojnike i gomilu loših procena sa tim da mene likovi kao Simonović pa i Plavšić i ne iritiraju previše jer je možda i vredelo probati i ne koštaju mnogo za bolesne standarde SNS ere. Edited Monday at 06:464 days by Heaviside
Monday at 06:594 days Iznudu dolazi da bajpasuje povredu Bolomboja. Ako se pokaže korisnim, super, ako ne, iznaći ćemo mu nekog Alimpija.Inače, dok se mi bavimo strateškim opravdanostima pojedinačnih transfera, da su navijači Zvezde kako treba, ne bi dali da se igraju utakmice, ali dobićemo Pumpaj i VČĆPDR i to ako gubimo. Zvezda je Leni Rifenštal našeg doba.
Monday at 07:034 days Naravno da ne mora svaki igrac u rosteri biti vrhunski el igrac, al evo nek bude i treci kao sto kazes, koja je logika da to bude izundu, 30godisnji debitant u elTakve pozicije se popunjavaju ili vereranima koji mogu jos povremeno odigrati cetvrtinu, dve na visokom nivou ili mlad igrac koji tek stupa na el scenuNe znam meni npr kamenjas ima mnogo vise smisla, ili kao sto je partizan pokusao sa koprivicom, pa i zvezda sa plavsicemJedino ako je izundu u medjuvremenu postao daleko bolji igrac, al nesto sumnjam
Monday at 07:154 days 7 minutes ago, pbg12345 said:Takve pozicije se popunjavaju ili vereranima koji mogu jos povremeno odigrati cetvrtinu, dve na visokom nivou ili mlad igrac koji tek stupa na el scenuukoliko postoji procena da je sposoban da odigra euroleague minute u ulozi nekakvog backupa ili čak trećeg centra, zar nije bolje to što ima 30 godina, umesto da bude veteran?mlad igrač bi trebalo da je izuzetno talentovan a takvi sada imaju uglavnom drugačiju putanju. balša očigledno nije bio od takve fele, pošto je u trećoj ili kojoj već sezoni, stigao do 08mins po tekmi na 16 komada, od koliko već ide ukupno, duplo više