Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Као и у сваком јавном предузећу, на једног који ради долазе петорица који паразитирају.

Добро је што је сада бар дошао тај један.

И да не пропустим - задовољство је било пратити кошарку у ери Милоша Теодосића.

Edited by Palmira

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

13 minutes ago, MiddleClass said:

Znaci izmislili poziciju da bi i Bagzi i Dozet ostali?

Pa ne znam kakva će im biti sistematizacija radnih mesta, pretpostavljam da će Tomić da se pita a Bagzi i Dozet da smrde i primaju platu. Ne verujem da će biti obrnuto jer mi Tomić ne deluje kao lik koji bi služio kao pokrivalica ovima.

...doduše Tomiću je rezervni plej u trenerskom mandatu bio mali ćelavi kurton, stoga ne treba ga idealizovati

Ali tako je rekao sinergy

9 hours ago, Behemoth said:

On je mozda i jedini koji je imao neke ubode sa strancima u poslednje vreme, narocito sa Beronom pa i Fajeom. Svi ostali su manje vise dolazili kao veterani EL.

Najveći Milanov ubod je Lorenco Braun.

1 hour ago, MiddleClass said:

Znaci izmislili poziciju da bi i Bagzi i Dozet ostali?

Nisu izmislili poziciju, Bagzi je trenutno GM a Dozet SD.

Borisa je najbolji basket igro kod njega

Kakva je prica s Teoom? Valjevski caci ili prevarant i legenda, zbunjen sam, svasta citam zadnjih dana a ne poznajem cojka

3 minutes ago, Heaviside said:

Nisu izmislili poziciju, Bagzi je trenutno GM a Dozet SD.

Ode Bagzi? Top

DeDa nije zavrsio karijeru i vratio se trenizima. Nadam se da se tako ppp zajebao i za Dzoela

Pa ne znam da li odlazi ili će samo da ga prebace u tipa marketing ali on je do sada bio general manager KKCZ

Tomic je ozbiljan covek, pravi drkos, takav treba svugde. Ne ova 2 giliptera

Da li jos nekoga Milutin Aleksic i onaj drugi asociraju na Crocketta i Tubbsa iz Miami Vice?

„Olimpijakos je odredio cenu otkupa za Filipa Petruševa – 1.200.000 evra do sredine jula – i sada čeka poteze zainteresovanih klubova“, navodi „Sport24“ i dodaje:

„Već prošle sezone došlo je do ‘pucanja’ između grčkog velikana i srpskog centra, pa u Pireju više nemaju nameru da ga zadrže u rosteru za sezonu 2025/26. Prema informacijama koje je izneo novinar Spiros Kavalieratos u emisiji ‘LIVE Transfers’ na SPORT24, Petrušev je zvanično na transfer listi, a Crvena zvezda je ‘spremna da uplati traženu cifru’. Međutim, sam igrač još uvek nije načisto da li želi da nastavi karijeru u Beogradu“.

mad-max.gif

52 minutes ago, Ratamahatta said:

Kakva je prica s Teoom? Valjevski caci ili prevarant i legenda, zbunjen sam, svasta citam zadnjih dana a ne poznajem cojka

Odjavio ga Drčela, navodno je Teo veliki hazard usled pretnje litvanskog mafijaša da će se ispadi funkcionera sankcionisati oduzimanjem pobede hitler

Rašnirani gleda neverue.

7 minutes ago, uini said:

„Olimpijakos je odredio cenu otkupa za Filipa Petruševa – 1.200.000 evra do sredine jula – i sada čeka poteze zainteresovanih klubova“, navodi „Sport24“ i dodaje:

„Već prošle sezone došlo je do ‘pucanja’ između grčkog velikana i srpskog centra, pa u Pireju više nemaju nameru da ga zadrže u rosteru za sezonu 2025/26. Prema informacijama koje je izneo novinar Spiros Kavalieratos u emisiji ‘LIVE Transfers’ na SPORT24, Petrušev je zvanično na transfer listi, a Crvena zvezda je ‘spremna da uplati traženu cifru’. Međutim, sam igrač još uvek nije načisto da li želi da nastavi karijeru u Beogradu“.

mad-max.gif

Nema slobodnih petica na trzistu. Ali za ove pare mozemo da pojurimo i Matijasa fantom

Milion i dvesta, toliko vredi Vlahovicev palac