Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

meni ne smeta ako ostane canaan. ionako bi moralo da se plati da ode a imao je on period, doduse kratak, u kojem je bio najbolji igrac ekipe

• Replies 494
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

1 hour ago, assignment said:

grafik.png

madera, gde drugo

fantom

37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

madera, gde drugo

fantom

Mozda je zamjena za Bongu fantom

Još su uradili novu teretanu i restoran u Pioniru.

Od proslogodisnje halabuke "imamo i mi pravo na malu salu i teretanu Arene", ponistavanja ugovora, potezanja Grbovica da nekako uglavi sve, doslo se do teretane u Pioniru.

Nisam fan Kenana ali to što ostaje je zapravo dobra vest jer se smanjuje šansa da će Nedović ostati. Kapiram da jedan od njih dvojice ostaje sigurno.

Što se Filipa tiče, mislim da je i za naše bogove menadžmenta previše da plate milion evra obeštećenje da bi mu dali ugovor koju mu dozvoljava da tokom sezone ode u NBA ako on to poželi. Dve godine bez ikakvih izlaznih klauzula plus jedna team option i njemu kratak prozor tokom leta nakon druge godine da izađe iz ugovora i to samo u NBA bi bilo primereno. Cenim da će mu dati automatski izlaz već posle prve godine što je po meni poprilično loš deal ali je ipak dosta bolje od izlaza tokom sezone. To nikako ne treba prihvatiti.

Jbg, bolji je Nedovic od Kenana, makar za to malo minuta koliko nama treba. Ovako ce Kenan imati 10+ minuta i kidace nam zivce. Nadam se da dovodimo nogog beka ako Nedara ide. Karter i Kenan ako budu opcije ... jeza me hvata :D

Dobar je Karter, ma odličan.

1 hour ago, kurjak said:

Još su uradili novu teretanu i restoran u Pioniru.

imace sfero sta da parkira u reket Jova

Meni uopstenije poenta da li je Kenan malo bolji ili je Nedovic malo bolji. Obojica su losi i treba idu.

2 minutes ago, JPM said:

Meni uopstenije poenta da li je Kenan malo bolji ili je Nedovic malo bolji. Obojica su losi i treba idu.

Ajzea ima ugovor, tako da je malo teže prosto reći nisi isporučio ove sezone, marš napolje... Nedović sa druge strane nema ugovor, a očigledno želi da produži, znači nov ugovor na X godina, što se po nekim glasinama već načelno desilo...

Druga stvar je da nam treba dublji kadar, zbog više utakmica u EL, možda čak i više utakmica u ABA, pa i KLS. Možda neko od njih, uz Dobrića, Mitrovića će više igrati ABA i na kraju KLS....

mislim da luka treba da ponese ovaj video u svoj CV

2 hours ago, assignment said:

Ajzea ima ugovor, tako da je malo teže prosto reći nisi isporučio ove sezone, marš napolje... Nedović sa druge strane nema ugovor, a očigledno želi da produži, znači nov ugovor na X godina, što se po nekim glasinama već načelno desilo...

Druga stvar je da nam treba dublji kadar, zbog više utakmica u EL, možda čak i više utakmica u ABA, pa i KLS. Možda neko od njih, uz Dobrića, Mitrovića će više igrati ABA i na kraju KLS....

Jedan od njih dvojice može da ostane da bude treća dvojka i da se inicijalno sa Miljenovićem bori za mesto u 12 i eventualno avanzuje ako se Karter ne snađe. Problem je što je Kenan preskup za tu ulogu a izgleda da ne uspevaju da mu nađu novi klub na koji bi on pristao, ali nije ni previše bitno pošto ovoj Zvezdi tih par stotina hiljada razlike između Kenanovog i Nedovićevog ugovora ništa ne znači. Ako uspeju da se dogovore sa Kenanom ostaće Nedović, ako ne uspeju ostaće Kenan i to je to.

Veći problem je Jago jer je treći plej već doveden, a on nije ni blizu dovoljno dobar da sa Kodijem iznese teret na toj poziciji. Kenan je dosta bolji igrač sa neuporedivo ozbiljnijim CV-jem od Jaga i sličnom visinom ugovora i opet nije lako udomiti ga.

Jago će verovatno da ode jer njemu se ne isplati da presedi godinu pošto je mlad, dok je Kenan očito rešio da ostane makar ga u klubu ne želeli. Neka im i ovo bude za nauk da se ubuduće ne razbacuju olako višegodišnjim milionskim ugovorima za veterane. Nijedan takav ugovor na kraju nije bio dobar za klub.

Daum je bar nešto pogodio dok je bio u Bg