Monday at 22:315 days 4 hours ago, April said:Malopre u Euromedik delio svlačionicu čekaonicu Sa Dr Nebojšom i Besnom
Tuesday at 06:385 days 9 hours ago, Dankan Ajdaho said:Spartak nam vraća Dalibora bar ima office shoes ako treba da radi u ofisu
Tuesday at 11:165 days Američki bek kojeg odlikuje odličan šut za dva poena i velika snaga.Opis Nvore sa sajta kluba
Tuesday at 15:345 days 4 hours ago, Borca said:Nwora i zvanicno novi igrac kluba.@kurjak Jos Micic i Petrusev i pali se masina
Tuesday at 15:495 days 13 minutes ago, MiddleClass said:@kurjakJos Micic i Petrusev i pali se masina Taj rad.
Tuesday at 16:295 days Pogubio sam se u vestima. Jel zvanično potpisan neko od dvojca Izundu - Rivero? Edited Tuesday at 16:305 days by Heaviside
Tuesday at 16:365 days 3 minutes ago, Heaviside said:Pogubio sam se u vestima. Jel zvanično potpisan neko od dvojca Izundu - Rivero?Izundu zvanicno objavljen od strane kluba, Rivero za sada samo po drugim izvorima kako je blizu dogovora, a medju izvorima je i najpouzdanije ime sto se tice novinara koji prate kosarku kod nas, mislim na Djordja Matica.
Tuesday at 16:505 days 1 minute ago, kralj said:A ne može Karter pre Nvore, nemoj zezati.To sam samo nabacao, Sfero će to da prepakuje.
Tuesday at 17:095 days Pominje se Kris Džons koji je višak u Valensiji, čini se da nije po ukusu Pedra Martineza.https://buzzsport.de/omari-moore-nears-valencia-basket-move-from-australia/