Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

• Replies 490
  • Views 25.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

10 hours ago, Nikodije said:

Daum je bar nešto pogodio dok je bio u Bg

Mozda je bila asistencija od nekog iz coska?s_d

• Popular Post

elA6pLmM_o.jpg

Drcela da zaokruzi na 3,5 i presece cvor..

Potpuno sam dezorjentisan u ovom moru sportskih portala. Jel ovo Ostojin ćacić?

Sad vidim ljudinu kod Meka. heart

Jednom mi je uleteo tu u kružni tok, ne bih smeo na njega ni da nije bio u autu.

Ebuka Izundu i zvanicno novi igrac, ugovor je potpisan na 1+1 sezonu.

Alimpije:

- Eto, vidite, imaćete dobrog igrača - kazao mu je, a nakon toga je svima rekao da se Uroš sledeće sezone vraća među beogradske crveno-bele.

Srećan Plavšić svima koji slave happy

red micica i 3, 4 ili koliko vec miliona evra

red izundua i plavsica

red vrhunskih evroligaskih igraca

pa onda nekoliko zvezdinih vojnika, bez ikakvog smisla i koncepta

neverovatno koliko dugo zvezda ima ogromne budzete i koliko dugo sad vec igra evroligu da se ne mogu izdici iz takvog nacina sklapanja ekipe

jel izundu zaista toliko napredovao u sad vec ozbiljnim godinama, da se na njega ozbiljno racuna kao 30 godisnjeg debitanta na dva ranga visem nivou?

on u evroligi iz onog fmp perioda deluje kao sprdnja

statistika deluje solidno, ali to je turska liga gde vazi da su brojevi "naduvani", a narocito za visoke igrace

u toj ligi je i stimac redovno imao 20 +10

izundu je tip centra koji treba vasiliju :p

Izundu je tip centra koji treba svima. Ne nužno na odgovarajućem nivou, ali tip igrača da.

5 hours ago, pbg12345 said:

red micica i 3, 4 ili koliko vec miliona evra

red izundua i plavsica

red vrhunskih evroligaskih igraca

pa onda nekoliko zvezdinih vojnika, bez ikakvog smisla i koncepta

neverovatno koliko dugo zvezda ima ogromne budzete i koliko dugo sad vec igra evroligu da se ne mogu izdici iz takvog nacina sklapanja ekipe

jel izundu zaista toliko napredovao u sad vec ozbiljnim godinama, da se na njega ozbiljno racuna kao 30 godisnjeg debitanta na dva ranga visem nivou?

on u evroligi iz onog fmp perioda deluje kao sprdnja

statistika deluje solidno, ali to je turska liga gde vazi da su brojevi "naduvani", a narocito za visoke igrace

u toj ligi je i stimac redovno imao 20 +10

lik dolazi da bude treći centar, jedino da uzmemo borcu još milion iz usta pa da nam i treća petica bude ozbiljan EL igrač

generalno si u pravu za Zvezdine vojnike i gomilu loših procena sa tim da mene likovi kao Simonović pa i Plavšić i ne iritiraju previše jer je možda i vredelo probati i ne koštaju mnogo za bolesne standarde SNS ere.

Edited by Heaviside

Iznudu dolazi da bajpasuje povredu Bolomboja. Ako se pokaže korisnim, super, ako ne, iznaći ćemo mu nekog Alimpija.

Inače, dok se mi bavimo strateškim opravdanostima pojedinačnih transfera, da su navijači Zvezde kako treba, ne bi dali da se igraju utakmice, ali dobićemo Pumpaj i VČĆPDR i to ako gubimo. Zvezda je Leni Rifenštal našeg doba.

Naravno da ne mora svaki igrac u rosteri biti vrhunski el igrac, al evo nek bude i treci kao sto kazes, koja je logika da to bude izundu, 30godisnji debitant u el

Takve pozicije se popunjavaju ili vereranima koji mogu jos povremeno odigrati cetvrtinu, dve na visokom nivou ili mlad igrac koji tek stupa na el scenu

Ne znam meni npr kamenjas ima mnogo vise smisla, ili kao sto je partizan pokusao sa koprivicom, pa i zvezda sa plavsicem

Jedino ako je izundu u medjuvremenu postao daleko bolji igrac, al nesto sumnjam

7 minutes ago, pbg12345 said:

Takve pozicije se popunjavaju ili vereranima koji mogu jos povremeno odigrati cetvrtinu, dve na visokom nivou ili mlad igrac koji tek stupa na el scenu

ukoliko postoji procena da je sposoban da odigra euroleague minute u ulozi nekakvog backupa ili čak trećeg centra, zar nije bolje to što ima 30 godina, umesto da bude veteran?

mlad igrač bi trebalo da je izuzetno talentovan a takvi sada imaju uglavnom drugačiju putanju.

balša očigledno nije bio od takve fele, pošto je u trećoj ili kojoj već sezoni, stigao do 08mins po tekmi na 16 komada, od koliko već ide ukupno, duplo više