7 hours ago7 hr 36 minutes ago, Serena said:Ovi moji se loze na prvo italijansko polufinale ikad.Nikad
7 hours ago7 hr 27 minutes ago, Arkadija said:Nekoliko loših udaraca u TB-u i onaj gem kada je trebalo da servira za set i evo ga set za Kobolija. Čini mi se da je Novakova igra pročitana odlično od strane ovog Italijana.Servis je, takođe , uobičajeno prosečan i teži ka lošem.Jinx radi kako treba. 😁 Edited 7 hours ago7 hr by Cash
7 hours ago7 hr Uopšte nisam optimista bio da može i set da uzme Sineru, čak ni pre ovog klizanja. Jedino ako je govnarko pirgavi stvarno sjebao lakat, pa na kraju presudi ko je manje kljakav
7 hours ago7 hr Sedim na terasi masiram dijafragmu i pokusavam da se opustim ko Nole Nek ide vise u penziju slogiracemo se svi
44 minutes ago44 min Valjda je na KZŠ neki strani novinar pitao Nola za onu sliku one žene što drži prst u finalu 2019 i Nole je prokomentarisao tu situaciju i na kraju ovaj novinar kaže "pričao sam sa njom danas - sada navija za tebe", Nolu bilo drago Edited 43 minutes ago43 min by Mil@n