8 hours ago8 hr Baš je tupavo trsnuo set. Kad se onako odvija kapiram da u karijeri ima odnos u tajbreku 167:4
8 hours ago8 hr 4 minutes ago, Fakundo Sava said:Jel Coby vuče neku povredu?Vise je uvredjen sto se Novak probudio, nego sto je povredjen
8 hours ago8 hr Kod mene (EON van mreže) jedino je nedostupna AP1 na kojoj je prenos.... ne verujem da je slučajno
8 hours ago8 hr Не може с оваквим осцилацијама на она два мала монструма, буквално мора да извуче неко чудо да их добије обојицу.Цоби је овде био зрео за гажење након седам везаних гемова и сад га враћа у меч опет.
7 hours ago7 hr 2 minutes ago, Engineer said:Gotovo je ovo. Valjda će igrati sledeću u kasnijem terminu ili sa krovom.Pobaogu, stavljaju ga da igra prvo polufinale od 14.30, a u Londonu sija sunce ceo dan.Doduše, igrao bi sa Sinerom, to je kao finale pre finala, ali riđem sunce ne smeta, tako da tipujem na prvi termin.
7 hours ago7 hr Posto oni drugi imaju dan odmora vise igraju prvi Ali da ne spremamo razanj za zeca koji je u sumi.Ovi moji se loze na prvo italijansko polufinale ikad.
7 hours ago7 hr De, de, igrao je Siner danas u ranijem terminu. Ja sam optimista glede Sinera. Za Alkaraza već jok.Jbg, sa ovakvima više nema rutinski, ali dobar je meč, imao je u poslednjih pola sata nekoliko baš pravih Vimbldon poena, sa puno osečaja, čak je i vezao smeč sa osnovne i bekhend dropšot po paraleli. Od tad nikakve dileme nemam da pumpamo večeras.