Yesterday at 16:181 day kako dobro igra anisimova. volim teniser(k)e koji igraju napadački i agresivno.
Yesterday at 16:301 day 11 minutes ago, Sandens said:kako dobro igra anisimova. volim teniser(k)e koji igraju napadački i agresivno.Kao Amar'e
Yesterday at 19:251 day 1 hour ago, Tsai said:alkaraz ce uzeti vimbldon, tu dileme nemaI plesaće ne balu pobednika s Jelenom
Yesterday at 20:371 day Novak sutra drugi mec na centralnom. Prvo Mira i Belinda od pola 3, pa Novak i moj zabar Coboli tamo negde oko 4.Teren broj 1 rezervisan za drogirane.Od 2 Iga, za njom Siner. Kazu da MR nije pokazala nikakvi povredu i da je trenirao danas iza zatvorenih vrata.
11 hours ago11 hr Posle onog, da se blago izrazim "spleta okolnosti" od preksinoć, osvaja ovo Drogirana Šargarepa.
10 hours ago10 hr 17 hours ago, Milošica said:Kao Amar'einače, omiljeni teniser ikada mi je patrick rafter, grune servis i odmah volej s mreže u ugao terena.prilažem snimak ovog klasika protiv agassija, da se prisetimo starih majstora ove igre:
6 hours ago6 hr u servis- volej igri edberg je bio nenadjebivdva koraka do mreže Edited 6 hours ago6 hr by mire
5 hours ago5 hr Just now, April said:Adem Ljajić prešao na tenisI dobro mu ideAaaa, pa da, a već danima razmišljam na koga mi liči Coboli.
5 hours ago5 hr Rekao bih da se ovo razvija kako treba, uprkos par čupalica sa obe strane. Edited 5 hours ago5 hr by kralj
5 hours ago5 hr Tanak Novak,nema sa ovom igrom ni finala,a kamoli titule Edited 5 hours ago5 hr by Bogotac