Monday at 17:512 days 1 hour ago, Serena said:Ako nisi igrao tenis onda ne mozes da procenis.To sto je u prvom i pola drugog seta kasnio na udarce nije bilo uzrokovano brzinom emuovih udaraca vec time sto je on jedna princeza na zrnu graska i vetar i sunce u oci ga dovode u stanje pogubljene svesti Ovo o lopticama je sam Novak rekao pre neki dan na KZS.Pa nisam osim rekreativno, jasno mi je da sporije podloge i uslovi odgovaraju trkačima i defanzivcima, ali mislim da danas Novaku to nije bio ključni problem, već taktika kojoj je sve uslove za igru hteo da stavi niz svoju vodenicu, kalkulišući i igrajući one visoke spinove koje je ovaj relativno lako kažnjavao. Čak je i servirao mahom taktičke servise koje je ovaj bez neke anticipacije uspevao da vrati i kao što to Novak radi, preuzimao već riternom inicijativu.Kada se u jednom trenutku upravo na tu temu načestitao stručnom štabu, počeo da igra bez kalkulacija i pustio da ga vozi ritam poena, u trenutku je prebacio momentum na svoju stranu.
Monday at 18:432 days Just now, radisa said:Ima li zivih u redakciji Informera? A na Andricevom vencu?https://www.tiktok.com/@gift4o/video/6837207823881866501aKontam da se Krlo potajno raduje, ima materijala da odradi kvotu glupih tvitova.
Monday at 19:142 days Tuta prokocka brejk viška u drugom Ok, imaće popravni… Edited Monday at 19:162 days by ducca
Monday at 19:262 days Jedva Muka sa servisom u završnici seta, dobro će i Tuti doći pauza za krov. Ne znam kakva je sad kvota na Sinera u lajvu, ali i dalje bih stavio pare na njega jbg. Edited Monday at 19:282 days by ducca
Monday at 19:272 days Siner ima problem sa laktom deluje kao usran golub.Cesto je otresa ruku i zabrinuto gleda ka svom boksu.
Monday at 19:372 days 10 minutes ago, ducca said:Ne znam kakva je sad kvota na Sinera u lajvu, ali i dalje bih stavio pare na njega jbg.Nije isplativo
Monday at 19:382 days 12 minutes ago, ducca said:Ne znam kakva je sad kvota na Sinera u lajvu, ali i dalje bih stavio pare na njega jbg.1.9ne bacaj novce