11 hours ago11 hr Anisimova igra divan tenis i bas mi je drago sto je dobila ovaj mec protiv vristalice.Na samom pocetku karijere (2019) malo pre osamnaestog rodjendana iznenada je ostala je bez oca koji joj je bio i trener.Posle toga je pokusavala da nastavi da igra ali to nije bila ona ista Amanda.Potom je napravila malo duzu pauzu, distancirala se skroz od tenisa, zalecila rane uz veliku pomoc familije i evo je sad opet u samom vrhu wta tamo gde i pripada. Nadam se da ide do titule
11 hours ago11 hr Ma da, onaj pad je bio jeziv juče. Neki manje gipkiji sportista bi se rašrafio onde. Video sam odmah po Novakovoj ozbiljnosti tokom davanja intervjua da nije bezazleno. Čak i da ga okrpe solidno za polufinale, imaće u malom mozgu tu zadršku kad bude proklizavao i stizao teške lopte, a protiv onog monstruma, svaka zadrška je put u poraz. Kao što rekoh juče, nisam optimista.
9 hours ago9 hr Belinda danas izasla mozga bez i izigrava sparing partnerku.tako joj lepo nabacuje sve pljusti od vinera hipnotisane.Nego kakvo vreme nas sutra ocekuje?Ako bude kao danas Novak nek ne izlazi na teren.
9 hours ago9 hr cash i glasspool raznose na travi ove sezone. od granoljersa i zebaljosa su napravili ametere rekreativce.uzimaju trofej laganije od carlitosa i swionteck
8 hours ago8 hr 1 hour ago, Serena said:Nego kakvo vreme nas sutra ocekuje?Vedro skroz, bez oblaka, 30 stepeni
8 hours ago8 hr Kako smara Arina. Imala je sličan momenat posle RG, samo joj se Koko(koja ju je porazila u finalu) našla u ulozi Anisimove. Edited 8 hours ago8 hr by Milošica
8 hours ago8 hr 1 hour ago, Serena said:Belinda danas izasla mozga bez i izigrava sparing partnerku.tako joj lepo nabacuje sve pljusti od vinera hipnotisane.Ima neku gadnu povredu na nozi ,morali su da joj iseku patiku kod palca da bi mogla da izađe na teren
7 hours ago7 hr 32 minutes ago, Fakundo Sava said:Ima neku gadnu povredu na nozi ,morali su da joj iseku patiku kod palca da bi mogla da izađe na terenUh nisam to znala 🙁Gledala sam drugi set dok ju je Poljakinja lemala najstrasnije.
5 hours ago5 hr Ako nadje beli mozda se sutra pojavi sa ovim na terenu.Nezgodno je samo sto vetar moze da ga izvrne a i usporava kretanje ka mrezi SpoilerBlesavim se malo, na zalost Siner ide dalje