Jump to content

On The Road to Undying Lands - Wimblendor 2025

Featured Replies

Neko mora, pa evo ja ću.

• Replies 387
  • Views 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Anisimova igra divan tenis i bas mi je drago sto je dobila ovaj mec protiv vristalice.

Na samom pocetku karijere (2019) malo pre osamnaestog rodjendana iznenada je ostala je bez oca koji joj je bio i trener.

Posle toga je pokusavala da nastavi da igra ali to nije bila ona ista Amanda.

Potom je napravila malo duzu pauzu, distancirala se skroz od tenisa, zalecila rane uz veliku pomoc familije i evo je sad opet u samom vrhu wta tamo gde i pripada. Nadam se da ide do titule kralj

Ma da, onaj pad je bio jeziv juče. Neki manje gipkiji sportista bi se rašrafio onde. Video sam odmah po Novakovoj ozbiljnosti tokom davanja intervjua da nije bezazleno. Čak i da ga okrpe solidno za polufinale, imaće u malom mozgu tu zadršku kad bude proklizavao i stizao teške lopte, a protiv onog monstruma, svaka zadrška je put u poraz. Kao što rekoh juče, nisam optimista.

Belinda danas izasla mozga bez i izigrava sparing partnerku.tako joj lepo nabacuje sve pljusti od vinera hipnotisane.

Nego kakvo vreme nas sutra ocekuje?

Ako bude kao danas Novak nek ne izlazi na teren.

cash i glasspool raznose na travi ove sezone. od granoljersa i zebaljosa su napravili ametere rekreativce.

uzimaju trofej laganije od carlitosa i swionteck

1 hour ago, Serena said:

Nego kakvo vreme nas sutra ocekuje?

Vedro skroz, bez oblaka, 30 stepeni

Kako smara Arina. Imala je sličan momenat posle RG, samo joj se Koko(koja ju je porazila u finalu) našla u ulozi Anisimove.

Edited by Milošica

1 hour ago, Serena said:

Belinda danas izasla mozga bez i izigrava sparing partnerku.tako joj lepo nabacuje sve pljusti od vinera hipnotisane.

Ima neku gadnu povredu na nozi ,morali su da joj iseku patiku kod palca da bi mogla da izađe na teren

32 minutes ago, Fakundo Sava said:

Ima neku gadnu povredu na nozi ,morali su da joj iseku patiku kod palca da bi mogla da izađe na teren

Uh nisam to znala 🙁

Gledala sam drugi set dok ju je Poljakinja lemala najstrasnije.

Ako nadje beli mozda se sutra pojavi sa ovim na terenu.

17521829950586928533021737697952.jpg

Nezgodno je samo sto vetar moze da ga izvrne a i usporava kretanje ka mrezi lolol

Spoiler

Blesavim se malo, na zalost Siner ide dalje

Uz rizik da ispadnem glup u društvu, a što ne proba sa protivsunčanim cvikerima?

Verovatno uticu na pregled igre, ono kad krajickom oka pratis protivnika.

Bas malo tenisera ih je koristilo, a ne secam se kad sam zadnji put videla da ih neko nosi.

Spoiler

Prvi koji mi je pao na pamet wicked

17522107134762251161545229082785.jpg

Denis Istomin

175221038305735100043746079400.jpg

Tipsa

17522097660297393572265814120562.jpg

Jaroslava Svedova

17522099566275488879151802623953.jpg

Kristen Flipkens

Troicki je igrao sa cvikerima.

Videcemo...

Selton je lepo opisao kako je gadno igrati protiv Sinera i kako su mu reakcije na sve situacije uzasno brze. Na sve to psihicki je neverovatno rano sazreo i ima jako malo kriza u igri. Ali iako se cini nepobediv ne treba zaboraviti 0:2 protiv Grigora i svez poraz na RG koji mu je sigurno u glavi. A tu je i ludi Novak koji je motivisan do neba a to je istorijski dokazano veoma zajebana stvar.

Sto se tice Alkaraza nisam siguran da ce tako lako u finale. Fric je u odlicnoj formi, samopouzdanje je konacno tu, poceo je da vodi i profesionalni sportski zivot prethodnih par meseci i ima cime da izadje na megdan pomalo umornom Spancu.

Kvota na Alkaraza 1.25, mislim da neće ni tako teško. Bar da se oduži na preko 3 sata, pa da ovaj naš počne kasnije, i od drugog seta bude bez direktnog sunca