November 20, 2025Nov 20 Žabarima neće biti lako, finale u gostima ako prođu.Ukrajina prolazi onu grupu Edited November 20, 2025Nov 20 by sasha
November 20, 2025Nov 20 47 minutes ago, villiem said:Ko je i sta je Curacao, ostrvo gde je bio Robinzon?Holandska kolonija, kaže tekst ispod svi repstativci™ rodjeni u Holandu osim jednog od poznatijih imena - Tahitha Chonga koji je produkt Man Utd akademije i ove godine se prebacio da igra za njih nakon što je prošao mladje selekcije Holandije. Dik Advokat selektor.https://vreme.com/sport/kako-je-bivsi-selektor-srbije-odveo-kurasao-na-svetsko-prvenstvo/ Edited November 20, 2025Nov 20 by ducca
November 20, 2025Nov 20 59 minutes ago, villiem said:Ko je i sta je Curacao, ostrvo gde je bio Robinzon?Holandski Antili, kao i Surinam.
November 20, 2025Nov 20 1 minute ago, Moonwalker said:Holandski Antili, kao i Surinam.Cini mi se da je Rud Gullit sa Surinama
November 20, 2025Nov 20 22 minutes ago, sasha said:Staza A: Italija – Severna Irska/Vels – BiHStaza B: Ukrajina – Švedska/Poljska – Albanija Staza C: Turska – Rumunija/Slovačka-tzv. Kosovo Staza D: Danska – Severna Makedonija/Češka – Republika IrskaBosna i Hercegovina ili Vels će, ukoliko prođu polufinale, biti domaćin finala, dakle igraće za prolaz na Mundijal pred svojim navijačima.U stazi B tu prednost imaće Ukrajina ili Švedska, u stazi C kosovo ili Slovačka će biti domaćini finala, dok će u stazi D priliku da pred većinski svojim navijačima prođu na završni turnir imaće bolji iz meča Češka-Irska. Zabari, Poljaci, Turci i Danci.
November 20, 2025Nov 20 Žabari ispadaju od Sirske, mmw.Zar se domaćin finala ne odredjuje kasnije ždrebetom?
November 20, 2025Nov 20 1 minute ago, villiem said:Cini mi se da je Rud Gullit sa SurinamaPa vecina tamnoputih holandskih igraca je poreklom iz tih bivsih karipskih kolonija i imaju flamanska imena. Nisam sigurna ni da li Holandija delom jos uvek upravlja njima ili ih nekako zastupa. Kroz pisao sam upoznala jednu zenu koja je odatle. Edited November 20, 2025Nov 20 by Moonwalker
November 20, 2025Nov 20 6 minutes ago, villiem said:Cini mi se da je Rud Gullit sa Surinamaseedorf jeste
November 20, 2025Nov 20 1 minute ago, Moonwalker said:Pa vecina tamnoputih igraca je poreklom iz tih bivsih karipskih kolonija i imaju holndska imena. Nisam sigurna ni da li Holandija delom jos uvek upravlja njima ili ih nekako zastupa. Kroz pisao sam upoznala jednu zenu koja je odatle.Savrsena kombnacija ako su konacno samostalni pa jos imaju backup za razne aspekte u centru Evrope, trebalo je doci dotle al opet
November 20, 2025Nov 20 Davids, Winter, Džimi Flojd, Sedorf su rođeni tamo, Gulit, Rajkard, Klajvert, van Dajk... imaju neko poreklo
November 20, 2025Nov 20 18 minutes ago, dragance said:Žabari ispadaju od Sirske, mmw.Zar se domaćin finala ne odredjuje kasnije ždrebetom?I jeste određeno žrebom unapred pošto se igra u roku od par dana u martu ko je domaćin finala, a 1/2f su domaćini ovi iz prva dva šešira Edited November 20, 2025Nov 20 by sasha
November 20, 2025Nov 20 Surinam je kopnena država u Južnoj Americi, uglavljena između Brazila i dve Gvajane, ali istorijski, kulturološki, pa i "fudbalski" (članica CONCACAF-a, a ne CONMEBOL-a) su mnogo bliže Karibima. Edited November 20, 2025Nov 20 by VoodooDerina
November 20, 2025Nov 20 4 minutes ago, sasha said:I jeste određeno žrebom unapred pošto se igra u roku od par dana u martu ko je domaćin finala, a 1/2f su domaćini ovi iz prva dva šeširaGde Ukrajinci igraju kao domacini?