November 18, 2025Nov 18 Skoti otkrili zaboravljenu fudbalsku taktiku da sutnes na gol ako hoces da ga das.
November 18, 2025Nov 18 Author 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Živ nisam je li VAR gledao potencijalni ofsajd Arnauta kod golaMa kakav ofsajd. Bravo Škoti
November 18, 2025Nov 18 Popular Post 4 minutes ago, MiddleClass said:Nikad nisam razumio tu fascinaciju regiona Skotima, Ircima i jebenim Ortodoks Keltima Odakle početi - ne umeju al vole, nema takve pasije prema fudbalu kao kod njih, loženje na prvenstvu na max, navijači, atmosfera, glupiranje… Kako ih ne gotiviti. Ne znam da l sam pomenuo - ne vole Engleze
November 18, 2025Nov 18 2 minutes ago, ducca said:Odakle početi - ne umeju al vole, nema takve pasije prema fudbalu kao kod njih, loženje na prvenstvu na max, navijači, atmosfera, glupiranje… Kako ih ne gotiviti.Ne znam da l sam pomenuo - ne vole Engleze Znaci kao kad bi Skoti djuskali uz Emira Kusturicu i No smoking orkestra
November 18, 2025Nov 18 Uzgred, Flower of Scotland, sa gajdama je predivna himna.Plus sam bio tamo, plus su Kelti koje su germani jahali i smatrali nize vrednim, postoji osecaj zajednicke borbe protiv germana, a oni se borili i bore za nezavisnost.
November 18, 2025Nov 18 17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Živ nisam je li VAR gledao potencijalni ofsajd Arnauta kod golada se paul tierney i anthony taylor pitaju ovo nije gol
November 18, 2025Nov 18 Author 14 minutes ago, harper lee said:Skoti otkrili zaboravljenu fudbalsku taktiku da sutnes na gol ako hoces da ga das.Elšnik je dao gol u Švedskoj 😁Studio u Slo:poštovani gledaoci utakmicu slovenačke reprezentacije če da analiziraju Mladen i Nemanja. Janša če da crkne Edited November 18, 2025Nov 18 by Cash
November 18, 2025Nov 18 25 minutes ago, MiddleClass said:Nikad nisam razumio tu fascinaciju regiona Skotima, Ircima i jebenim Ortodoks Keltima Meni samo Vels gotivan, zbog Gigsa, Bejbla i one golcine Robson Kanua BelgijiOstalo gamad Edited November 18, 2025Nov 18 by Ratamahatta
November 18, 2025Nov 18 18 minutes ago, ducca said:Odakle početi - ne umeju al vole, nema takve pasije prema fudbalu kao kod njih, loženje na prvenstvu na max, navijači, atmosfera, glupiranje… Kako ih ne gotiviti.Ne znam da l sam pomenuo - ne vole Engleze Apsolutno, svuda prate svoji reprezentaciju u velikolm broju i nije vazno da li se dobija ili gubi.Iako nisu neki dribleri i pimpleri ali srce je uvek na terenu.