Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

ulazak nathka bi zahtevao nešto pliću igru na sredini uz mnogo više trčanja i utrčavanja u fazi napada, a u odbrani bi morao neko da krpi njegove godine, al fakat je da su nedostajale takve lopte

sa igračem manje mislim da nismo sebi mogli da priuštimo taj luksuz

plus bi morali da odustanemo i od onog presinga na polju protivnika koji smo relativno uspešno sprovodili

e

ne znam kako stoji zahid sa zdravljem(bio je na klupi) on bi recimo mogao u škotskoj da bude taj igrač

Edited by kud u maglu Simoviću

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Јебао нам је мајку судија. Ово може да се наведе као пример антидомаћинског суђења.

Катастрофалан је био све скупа, сецкање игре, милион прекида, лоших процена, плус и ови јебени Шкоти који се излежавају од старта меча као да су Јавор из Ивањице.

Што се нас тиче:

Ђурђевић сјебао

Гол након прекида

Ове две ствари су висиле у ваздуху, да не кажем биле извесне. Ова прва дефинитивно иде на душу Благоју (и наравно управи) јер држи темпирану бомбу на најосетљивијој позицији чак и сад кад је највеће појачање Милић спреман да игра.

И друго је на стручном штабу али ту и нема пуно помоћи, инфериорни смо у прекидима у односу на њих и ето казнили су нас у најгорем моменту.

Да смо мало бољи и да је остало један разлике рекао бих да имамо чему да се надамо, овако нам треба неко чудо у Единбургу.

Углавном то је то од еуфорије око фудбала, дуго је и потрајала. Памтиће се ових 75к у три утакмице, до дербија и неких нових квалификација (где ћемо бити кажњени вероватно).

Pričao sam sa Škotima, kažu ljudi svi do jednog da je bio prestrog crveni. Nemoj da budemo veći katolici od pape.

Standardna šizofrena grobarska cepanja večeras, parola za 150 godina Hibsa, onda skidanje zastave od klinaca sa severa pa ćaci ekipa u prvom redu istoka koja se na pomen vučića okreće kao da je struja uključena u njih.

Edited by theanswer

Neću da dužim, analiziram

Prolazimo

Kao Newcastle svojevremeno

Povratak otpisanih.

1 hour ago, theanswer said:

Standardna šizofrena grobarska cepanja večeras, parola za 150 godina Hibsa, onda skidanje zastave od klinaca sa severa

E da, jebalo ih 150 godina Hibsa i tim idiotima koji su izbacili tu parolu

Ko im jebe mater i njima i njihovim 150 godina

Mrš

Englez na VARu i maltezanin koji sudi Hiberniansu. Pametnom dosta fantom

Šalu na stranu ovu danas su bili zreli za 2-0 ili 3-1, čak smo i na 0-1 sa igračem više bili mi bliži izjednačenju nego oni drugom golu.

E sad ako su pokazali šta su mogli, onda ima nade u revanšu. Sa druge strane možda su se malo i uzentali od atmosfere jer generalno nisu skoro ništa pokazali

Dugo mi nije bilo krivo što smo nešto izgubili, još od onog Augsburga, možemo da kažemo da nas je novi FKP vratio sebi.

Bez obzira na okolnosti i nedostatke, sve vreme imamo igru, tim napreduje kao i igrači pojedinačno. Nisam verovao da će lažni Moca ikad proigrati, pa eto - juče je bio najbolji, naši napadi su ponovo kršteni, imaju i glavu i rep sa svake strane možemo da probijemo, da nam je sad jedan Vanja Vlahović, Džoni Štulić ili Rikardo Gomeš, sve bi prštalo.

Pičimo dalje, ok smo.

5 hours ago, *edited by mod said:

Englez na VARu i maltezanin koji sudi Hiberniansu. Pametnom dosta fantom

Upravo tako, ovo kako je delegirano strahota.. a Maltežani imaju i dalje taj flert ka 🇬🇧..

Tačno sam znao šta će biti dalje čim je đurđević dobio crveni, to je tako očigledno i hvala bogu te sam se opametio da se ne nerviram bezveze te prekinuo gledanje meča.

Da sam na mestu mijatovića i ljajića osećao bih se prilično glupo. Kao da sam najveći magarac, glupander na svetu. Kao da imaš voz od 11 vagona i treba da pređeš preko mosta ali jedan vagon je izuzetno loš i nestabilan i odvuče te u provaliju. Još protiv ukrajinaca pa i kiprana se videlo da taj đurđević može da nas košta + ne igra na svojoj poziciji. Ne razumem tu imbecilnost mijatovića i ljajića. Možda ih jednostavno ne interesuje da se plasiraju u grupna takmičenja, već samo da što skuplje prodaju ove mlade talentovane momke.

9 hours ago, harper lee said:

Jos jedan komentar i vise necu, kapiram da vam kritika u ovom trenutku treba kao viljuska u oku.

Mislim da se Blagojevic malo previse primio na tu pricu o klincima i da ih sad gura na ustrb rezultata i kad treba i kad ne treba. Ova utakmica je bila kao nacrtana za Natka jer Skoti preskacu igru, ne igraju tranziciju po zemlji i sa velikim brojem igraca i ne vrse jaku markaciju daleko od svog gola pa ne bi bilo neke narocite potrebe da Izraelac previse trci a njegove lopte "ispod zemlje" su mogle da naprave prevagu i pocepaju skotsku zonu, tim pre sto su Vukotic posebno i donekle Milosevic pokazali da su hitriji od svojih cuvara i da mogu da pobegnu u prostor. Ona sansa Vukotica pre crvenog je dosla iz jedne takve lopte na Milosevica koji je u prijemu zaobisao cuvara i servirao loptu u sredinu, kapiram da bi takvih pasova bilo mnogo vise da je Natko bio na svojoj poziciji. Tacno je da bi to malo udaljilo Ugresica od gola ali on ionako nije nista posebno uradio, sto je moglo i da se ocekuje. On najvecu prednost pravi utrcavanjima u prostore izmedju linija a Skoti su ocekivano suzili taj prostor i naterali ga na kontakt igru gde je inferioran u odnosu na njih.

Ne znam jedino da li je povredjen posto nije ulazio uopste.

Па јбт Бјагојевићу, видиш да Угрешић не игра НИШТА, убаци јебеног Натха да шутне једном са ивице казненог у рашље, онај њихох голман је пред пензију јбт!!!!

9 hours ago, Nebojsa said:

Meni su veci problem domace sudije i lokalne, mesara Matijevic, metode obuke odbrambenih igraca, te sta se sve u jsl tolerise, posebno vama i nama.

Djurdjevic nije ispao glup (on je rodjena budala i kreten), vec je to onaj ko ga drzi u timu, posto ovaj tu nikada nije ni pripadao - svi smo ovde pisali da je covek vristeci liability, al' izgleda da ili samo Srki to ne vidi ili da ovaj iz nekih drugih razloga/pobuda mora da bude na terenu.

Bilo bi sjajno kada bi nase sudije pocele da za iste ove stvari u SVAKOM momentu utakmice daju zuti - igrac te pretrcao, ispred tebe je, svaki POKUSAJ povlacenja - za ruku, dres, oko pasa, bilo kojo deo tela - zuti odmah! Bez obzira da li je peti minut meca ili ti je to prvi faul. Nulta tolerancija.

Nazovi odbranu, koju igraju razni Djurdjevici i Simici, moglo bi da igra pola PPPa, bez dana treninga - ono je pre jahanje/protivnika do ozbiljan fudbal.

Moguće da je Đurđević neki Mijatovićev važni projekat za prodaju. Raja mu menadžer ili neko drugi?

Sasvim moguće je da je trener bio prisiljen da ga uvrsti u ekipu. Znamo svi zašto je otišao Savo Milošević. Jbt hitna je situacija (ili njima možda nije i boli ih qrac (uprava)), povredili ti se štoperi, nađeš jednog ne mnogo skupog ŠTOPERA a ne beka i što je moguće brže pokušaša da ga uigraš. Đurđević koji iza sebe ima samo jednu sezonu u Voždovcu a uz to je i BEK a ne štoper.

edit : sad vidim da mu je agent neka firma Milan Sreco Sportmanagement e.u - stvarno ne znam ko su oni, mada je moguće da su povezani sa mijatovićem oko podele profita.

Edited by Kreator

Угрешић се није видео, морао је раније напоље. Натхо имао снаге за 30 мин.

Вукотић испаде сила од играча, да је имао још једног таквог, где би нам крај био. Оно је морало да уђе.

Ако је Милић показао да може и уме, зашто није у старту играо уместо Ђурђевића?!

Сек - јбт душа му у носу у 43. мин. Оно левом не можеш да погодиш оквир гола који је 7х2м??? 14 квадрата?! И ти си школовани фудбалер? Милиони, ово оно? Иди бре човече у красни.

Рогановић - солидан и сигуран. Неће се Аранђел наиграти поред њега.

Јурчевић је одиграо утакмицу каријере!!! Како је био сигуран, агилан и без страха, алал му курац. Оне техничке замисли тренера где се убацивао у средину и правио вишак у другој трећини терена је одрађивао скоро па без грешке.

Милошевић није могао против 5 грдосија ништа. Али је имао неколико скокова где сам се питао како је успео поред ових.

Трифуновић пуцао од нервозе. На крају је шутнуо право у голмана да разбије нервозу.

Карабељов је мо помени требао уместо Драгојевића од старта. НАтхо задњих 30 уместо Угрешића.

Благојевић је упркос свему, одлично спремио меч. Нашао је начин да парира тактици 5-4-1 на прави начин убацујући Јурчевића напред у празне квадрате. Слао дуге лопте дијагоналом на аут линију чекајући да Сек својом физиком пробије до петерца, што је потоњи и успевао. У другом полувремену велемајсторски потез Вукотић на лево крило, Трифуновић на десно и напад са 10 на 11 играча да им се гаће тресу. Шкоти нису очекивали Трифуновића на десном крилу и баш је била паника. Нажалост тренер није награђен за знање нити једним голом.

У другој утамкици АКО нас не ухвати паника и нервоза опет, можемо до два гола.

А бре дали смо Александрији 6 комада, а овима не можемо 2?! Булшит. Можемо и 3.

nije prisiljen, tu je sticajem okolnosti i povreda i zato što je trener tako procenio, a ovaj se verovatno nametnuo na pripremema, u smislu da ćuti, radi i sluša šta mu trener kaže.

treba se setiti kakva je bila situacija na početku priprema i koliko su kratko trajale i kakav je bio roster. veliki napredak je vidan.

veliki benefit su ove tekme za ceo tim, nezavisno od rezultata. sa druge strane mi nemamo roster da igramo Evropu i prvenstvo paralelno, niti će neigranje jeseni u Evropi biti neki neuspeh.

16 minutes ago, Kreator said:

Milan Sreco Sportmanagement e.u

Milan Srećo je igrao nekad u Partizanu. Tj. bolje reći šetao se između Partizana, Teleoptika i Borca iz Banja Luke.

Ma dobro je, nije Rajo. Ajde pokušaću da verujem da je sve ovo splet nesrećnih okolnosti. Ali kakva šteta eto, zbog jednog igrača koji ni ne igra na svojoj poziciji i koji od iskustva ima jednu sezonu u voždovcu, da očekuješ da igra makar OK na tako važnoj poziciji u timu. Neozbiljno.

Edited by Kreator

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.