Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Ja imam utisak da smo bili dobri do crvenog.

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Just now, aram said:

nisam ni ja nezadovoljan, od koga je dobro je, ali mi ni ovde nijednu šansu krštenu nismo napravili. jeste suđenje smrdljivo bilo, ali opet, ne razumem odakle vam optimizam, na osnovu čega?

Da debil nije zaradio 2 zuti, mozda bi bolje izgledali u nastavku i bili konkretniji. Ovako smo se trosili vise, ali bez efekta..

Ali, nisam ni ja nezadovoljan, jer ove meceve dozivljavam kao veliku skolu i sticanje iskustva..

demba sek je imao šansu

bila je i “šansa” posle prvog kornera i one kombinacije, onaj malac je iznenađeno primio loptu. bukvalno je falio trenutak koncentracije

bila je i šansa, najbolja, pre crvenog za njih…

odraćemo ih od kurca

ne bih mnogo zamerio na tom drugom žutom. zajebano je tek tako pustiti igrača kad ti pre toga golman 2-3 puta kiksira iz čista mira...

mora da si trebio nar za sutrašnji ručak dok si gledao tekmu

ilija

daj bre, ono kad je nerezonski izleteo iz 16 i jedva pipnuo loptu je čistom srećom prošlo bez da nam ga tutnu, 15cm je lik promašio.

4 minutes ago, aram said:

daj bre, ono kad je nerezonski izleteo iz 16 i jedva pipnuo loptu je čistom srećom prošlo bez da nam ga tutnu, 15cm je lik promašio.

to jeste kiks, al jedan, ne dva-tri

poslušajmo reč stručnjaka

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

to jeste kiks, al jedan, ne dva-tri

A ono kad je sam ko duh na 11 metara rešio da je bolje da izboksuje loptu na 18?

Edit: ahahah, sad sam vratio, 18. minut. Još je gore nego što se sećam, sam je na 5 metara, boksuje loptu na ivicu 16.

Koliko dugo se pripremala ova tragedija sa Đurđevićem?

Danas su i Ugrešić i Trifunović bili loši, ali to je jedna loša utakmica. Đurđević je katastrofa u najavi već dva meseca. Onaj prvi karton je dobio iz čiste lenjosti, mrzelo ga da trči

Hibsi su golo sranje i ne zaslužuje ni najmanji respekt u revanšu.

Moram Blagoju da zamerim 1 stvar - ne možeš da igračem manje, protiv fizički jačeg protivnika da iskoristiš samo 2 izmene za 85 minuta.

Menjaj, upumpavaj svežu krv tokom celog 2.poluvremena, nemoj čekati fotofiniš.

1 hour ago, harper lee said:

Bolid je sudija, naseo je na najobicniji flop. Jeste klinac ispao glup i cimnuo Skota rukom ali kontakt je bio jednom rukom, kratak, mek i nije bio za zuti, pogotovo ne za drugi zuti. U kurac vise sa ovim sudijama sa egzoticnih lokacija u kvalifikacijama.

Meni su veci problem domace sudije i lokalne, mesara Matijevic, metode obuke odbrambenih igraca, te sta se sve u jsl tolerise, posebno vama i nama.

Djurdjevic nije ispao glup (on je rodjena budala i kreten), vec je to onaj ko ga drzi u timu, posto ovaj tu nikada nije ni pripadao - svi smo ovde pisali da je covek vristeci liability, al' izgleda da ili samo Srki to ne vidi ili da ovaj iz nekih drugih razloga/pobuda mora da bude na terenu.

Bilo bi sjajno kada bi nase sudije pocele da za iste ove stvari u SVAKOM momentu utakmice daju zuti - igrac te pretrcao, ispred tebe je, svaki POKUSAJ povlacenja - za ruku, dres, oko pasa, bilo kojo deo tela - zuti odmah! Bez obzira da li je peti minut meca ili ti je to prvi faul. Nulta tolerancija.

Nazovi odbranu, koju igraju razni Djurdjevici i Simici, moglo bi da igra pola PPPa, bez dana treninga - ono je pre jahanje/protivnika do ozbiljan fudbal.

Presudan detalj je bio promašaj Vukotića u prvom poluvremenu. Da je ono ušlo druga bi se pesma pevala, odma nakon tog promašaja dobili smo crveni i sve je otišlo u kurac. Nije ovo gotovo može ovo da se zakomplikuje u revanšu.

Biče u četvrtak Partizan daje tri u prvom mmw.

Edited by Cash

3 minutes ago, Nebojsa said:

Meni su veci problem domace sudije i lokalne, mesara Matijevic, metode obuke odbrambenih igraca, te sta se sve u jsl tolerise, posebno vama i nama.

Djurdjevic nije ispao glup (on je rodjena budala i kreten), vec je to onaj ko ga drzi u timu, posto ovaj tu nikada nije ni pripadao - svi smo ovde pisali da je covek vristeci liability, al' izgleda da ili samo Srki to ne vidi ili da ovaj iz nekih drugih razloga/pobuda mora da bude na terenu.

Bilo bi sjajno kada bi nase sudije pocele da za iste ove stvari u SVAKOM momentu utakmice daju zuti - igrac te pretrcao, ispred tebe je, svaki POKUSAJ povlacenja - za ruku, dres, oko pasa, bilo kojo deo tela - zuti odmah! Bez obzira da li je peti minut meca ili ti je to prvi faul. Nulta tolerancija.

Nazovi odbranu, koju igraju razni Djurdjevici i Simici, moglo bi da igra pola PPPa, bez dana treninga - ono je pre jahanje/protivnika do ozbiljan fudbal.

Gledao sam nekoliko utakmica evropskih kvalifikacija ovih dana i za ovakve startove video ukupno jedan zuti karton, ovaj Djurdjevicu. Kapiram sta hoces da kazes ali bolji primer za to je situacija kod penala koji Ugresic nikad ne bi napravio da se takve stvari sude u Srbiji, "posebno vama i nama". Instrukcije sudijama koliko sam razumeo je da se kartoni daju ako je povlacenje sa obe ruke ili jace povlacenje sa vise intenziteta jednom rukom, ovakvih cimanja pa pustanja na svakoj utakmici mozes da vidis bar desetak puta. Komentarisem samo situaciju, ne znam kakav je igrac Djurdjevic i da li je greska sto igra ili nije.

S druge strane, nije mi bas jasan Jokic koji je teska srca priznao da je bio faul kod dosudjenog penala ali je istrtljao gomilu gluposti zasto ga i pored toga nije trebalo svirati. Po mom misljenju ono je klasican penal, uhvatio ga je sa obe ruke i srusio, jos mu je saigrac pomogao tako sto ih je obojicu odgurnuo. Mi smo za mnogo slabiji start na Pankovu pre par godina dobili penal protiv Brage usred Portugala. Ne znam o cemu je Ugresic onde razmisljao, igrac kojeg je srusio nije bio ni blizu lopte, niti je bio u poziciji da do nje dodje sve i da ga ovaj nije dirao uopste. Ja sam ovde KUMS team, nikada ne bih dao zuti za onakav start a penal je bio cist.

Jos jedan komentar i vise necu, kapiram da vam kritika u ovom trenutku treba kao viljuska u oku.

Mislim da se Blagojevic malo previse primio na tu pricu o klincima i da ih sad gura na ustrb rezultata i kad treba i kad ne treba. Ova utakmica je bila kao nacrtana za Natka jer Skoti preskacu igru, ne igraju tranziciju po zemlji i sa velikim brojem igraca i ne vrse jaku markaciju daleko od svog gola pa ne bi bilo neke narocite potrebe da Izraelac previse trci a njegove lopte "ispod zemlje" su mogle da naprave prevagu i pocepaju skotsku zonu, tim pre sto su Vukotic posebno i donekle Milosevic pokazali da su hitriji od svojih cuvara i da mogu da pobegnu u prostor. Ona sansa Vukotica pre crvenog je dosla iz jedne takve lopte na Milosevica koji je u prijemu zaobisao cuvara i servirao loptu u sredinu, kapiram da bi takvih pasova bilo mnogo vise da je Natko bio na svojoj poziciji. Tacno je da bi to malo udaljilo Ugresica od gola ali on ionako nije nista posebno uradio, sto je moglo i da se ocekuje. On najvecu prednost pravi utrcavanjima u prostore izmedju linija a Skoti su ocekivano suzili taj prostor i naterali ga na kontakt igru gde je inferioran u odnosu na njih.

Ne znam jedino da li je povredjen posto nije ulazio uopste.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.