Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Jbt na ovaj slici izgledam 10 godina starije.

• Replies 3.1k
  • Views 136.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Sledeću igramo u nedelju u 20h u Pančevu.

Трансфер би био топ ствар, у позајмици не видим никакву поенту. Е сад зашто би га Наполи пустио за типа милион евра (плус проценте) колико ми можемо можда да понудимо, то је питање.

овај други линк не видим не знам шта је

• Popular Post

Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao.

U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emocija, izlazilo se sa jna pola cuke kroz zapisane hodnike ko u stara dobra vremena

Klinci se nisu obrukali stavise, borili su se junacki i samo ih treba dalje podrzavati

sad ostaje da vidimo šta je čuveni delegat napisao u izveštaju i koliko će to da nas izađe

sa aspekta mile nam Evrope i njene fudbalske organizacje, dosta je tu bilo nepočinstava. pominjani su pederi, odnosno jedan peder, koji u stvari i nije peder al ga tako zovu. tanano i prefinjeno uho fudbalskih puritanaca sigurno neće da pravi distinkciju i uvaži lokalne običaje, okolnosti i situaciju, već će verovatno da predstavi čitavu stvar kao da se skupilo 20.000 ljudi sa ciljem da pozove na istrebljenje pedera, pardon, homoseksualaca

cigani nisu pominjani koliko mi se čini. mada realno nikad i nisu bili, no su to navijači jednog drugog kluba.......ali jbg. tanano uho, puritanci, neskolnost da se uvaže lokalne okolnosti, tralala blablabla

bilo je nekih petardi, ne puno, ali podozrevam da će to u izveštaju da bude da smo bacali balističke rakete zemlja-vazduh

još jedan težak zločin se desio, pored genocida i pedofilije najteži......rekao bih da su prolazi bili prilično zakrčeni

još ako su se po tribinama šetala ona goveda iz organizacije FARE, Boga pitaj šta će tu da ispadne

sve u svemu bila je jedna klasična tekma kad je stadion pun a nije derbi, sa ludačkom pozitivnom atmosferom, koliko znam nikome nije dlaka s glave falila, ja sam bio sa ćerkom i ni jednog trenutka se nisam osećao ugroženo ili nebezbedno ili uvređeno/povređeno. naravno, letele su razne psovke okolo, ali kad pa nisu. jbg. nismo išli na balet ili neke druge oblike kolektivnog smaranja

Edited by Ted

Jel gleda iko kakva je igra.

Da li postoji išta dosadnije od navijačkih vatrometa? Što ih ne sačuvaju za seljačke svadbe?

32 minutes ago, Cash said:

Jel gleda iko kakva je igra.

malo samo isceđeni.....fali završnica.....kiša oko Kragujevca

Mi ćemo i u 95. minutu da napadamo iz zadnje linije.

nije problem što napadamo iz zadnje linije, nego što ne realizujemo napade......a sad smo već i snagu izgubili

nije bilo ni sreće, Ugrešić je pogodio prečku, Vukotić par cm pored gola iz daljine

sad je frka......nadoknada 11 minuta, zbog prekida, bakljade

Ted, šta god bude, držimo se zajedno.

Posle komentara nekih isfrustriranih stvorenja(što nema veze sa navijačkim opredeljenjem već su prosto takvi ljudi) - šta nam drugo preostaje, koliko god patetično zvučalo.

Edited by Milošica

najgore od svega je što je Sek izašao oko 35. minuta zbog povrede. nadamo se da nije ništa ozbiljno.

i opet igramo preko 100 minuta

Edited by Ted

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.