Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Treba ga prodati što pre.

Terzić bi i Mrkelu prodao da ima kome (možda ga ofk-a hoće nazad).

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

On 30. 11. 2025. at 12:59, harper lee said:

Brate mili.frust

Ne znam odakle vam ideja da Arnautovic lose trenira i zabusava ali treba da znate da uopste nije tacna, ona je proizvod predrasuda ljudi koji nikada nisu videli nijedan trening Zvezde i zakljucuju na pamet na osnovu Markovog nabusitog i prznickog karaktera. On se nista vise ne povredjuje od, recimo, Krunica a Radetu niko ne spocitava kurcobolju na treningu. Arnautovic je covek koji stalno igra u kontaktu i ne stedi se, napadac je i ima daleko najvecu reputaciju od nasih igraca pa i dobija najvise batina. Sirite kafanske price o nekoj njegovoj fantomskoj kurcobolji na treningu bezveze.

Preko gola, moj Harpere. Nisam se bavio time kako trenira, u Zvezdi ga i inače pratim manje nego dok je igrao u Engleskoj.

Marko je kroz karijeru bio fizički moćan i tehnički superioran i u EPL, ali mentalitet mu je uvek pravio probleme. Kad mu se ne da, ne radi ništa. Taktički lenj, bira utakmice, svađa se sa sudijama i protivničkim navijačima. Poznata je bila višenedeljna prepirka sa Gerijem Nevilom, koji ga je kritikovao jer se ne vraća u odbranu (u toj meri to je video samo kod Ronalda u prvoj United sezoni) Arnautović mu je odgovorao da je kurac od trenera, da ostane na TV i da ne pametuje.

Ukratko, nemam pojma kako trenira. Ključna crtа njegove karijere je nekonzistentnost, koja ga je gotovo uvek, čak i u najboljim godinama, svodila na ulogu džokera koji preokreće utakmicu, a retko startera koji stalno vuče ekipu. Ne znam da li je u dve sezone tokom čitave karijere bio redovan starter, ali mu je pure talenat doneo neke velike utakmice i transfere uprkos tome.

Meni deluje da je Terzić njime pre svega hteo da oživi onaj tip nesuđenog velikog zvezdaša koji je ceo život sanjao da zaigra u Zvezdi, kao Marina i Dragovića. Video sam da je negde u sličnom kontekstu pominjao Livaju, a Livaja je sve suprotno od ovoga.

• Author
15 minutes ago, kralj said:

Preko gola, moj Harpere. Nisam se bavio time kako trenira, u Zvezdi ga i inače pratim manje nego dok je igrao u Engleskoj.

Marko je kroz karijeru bio fizički moćan i tehnički superioran i u EPL, ali mentalitet mu je uvek pravio probleme. Kad mu se ne da, ne radi ništa. Taktički lenj, bira utakmice, svađa se sa sudijama i protivničkim navijačima. Poznata je bila višenedeljna prepirka sa Gerijem Nevilom, koji ga je kritikovao jer se ne vraća u odbranu (u toj meri to je video samo kod Ronalda u prvoj United sezoni) Arnautović mu je odgovorao da je kurac od trenera, da ostane na TV i da ne pametuje.

Ukratko, nemam pojma kako trenira. Ključna crtа njegove karijere je nekonzistentnost, koja ga je gotovo uvek, čak i u najboljim godinama, svodila na ulogu džokera koji preokreće utakmicu, a retko startera koji stalno vuče ekipu. Ne znam da li je u dve sezone tokom čitave karijere bio redovan starter, ali mu je pure talenat doneo neke velike utakmice i transfere uprkos tome.

Meni deluje da je Terzić njime pre svega hteo da oživi onaj tip nesuđenog velikog zvezdaša koji je ceo život sanjao da zaigra u Zvezdi, kao Marina i Dragovića. Video sam da je negde u sličnom kontekstu pominjao Livaju, a Livaja je sve suprotno od ovoga.

Sve je to moze biti tacno i verovatno jeste ako tako kazes, slabo pratim druge lige i ne znam kako se ponasao u bivsim klubovima, moja poenta je da se Arnautovic ne povredjuje u Zvezdi zato sto lose trenira.

6 minutes ago, harper lee said:

Sve je to moze biti tacno i verovatno jeste ako tako kazes, slabo pratim druge lige i ne znam kako se ponasao u bivsim klubovima, moja poenta je da se Arnautovic ne povredjuje u Zvezdi zato sto lose trenira.

Ja ne znam i da se povređuje. D

• Author
5 minutes ago, kralj said:

Ja ne znam i da se povređuje. D

Napisao si da nije spreman fizicki u vreme kad se povredio pa sam ja spojio te dve stvari. My bad.

"Brate mili" je bilo za ideju da Arnautovic treba u Zvezdi da ulazi sa klupe kao dzoker, mislio sam da je jasno jer sam boldovao te delove. Da si napisao da Mesi na Floridi treba da ulazi kao dzoker sa klupe jer je mator isto bih reagovao jer bi to bilo manje-vise isto. Arnautovic i Krunic su ovakvi kakvi su sada ubedljivo najbolji igraci Zvezde, za klasu iznad ostatka tima i bar dve klase iznad ostatka lige.

Naravno da nije realno da ulazi sa klupe, ali nije realno ni da u 37. godini bude ključni igrač i ore superligaške oranice mameći krampone i laktove lokalnih britkih štopera, kad to nije radio ni po vimbldonskim travama sa 27 (za razliku od Mesija).

Meni taj transfer od glave do pete izgleda kao populistički, ali to ne menja činjenicu da je Arnautović klasa za ovdašnje prilike. Mislio sam da dovodiš u pitanje boldovano majstorstvo.

Nesporazum, sve 5.

Nemanja Radonjić, krilni fudbaler Crvene zvezde, vraća se u tim nakon suspenzije koju je zaradio zbog nedisicpline.

Radonjić je propustio poslednje četiri Zvezdine utakmice, ali se vraća dan pred meč sa Čukaričkim.

Klub sa Marakane reagovao je na zahtev trenera, koji je otkrio da se Radonjić vraća u konkurenciju za tim.

„Nemanji Radonjiću je, na moj zahtev, ukinuta suspenzija od strane kluba“, rekao je Vladan Milojević.

lol

Sa Dorćola pretnja stiže,

Suspenzija se vozdiže.

“Bravo” Miloje, beskičmenjaku!

Ima Neca sam da dobije Sturm fantom

1 hour ago, dragance said:

Sa Dorćola pretnja stiže,

Suspenzija se vozdiže.

“Bravo” Miloje, beskičmenjaku!

Sto sa Dorcola? Valjda sa Senjaka, sko ces da budes u tom fazonu

2 hours ago, Milosh76 said:

Sto sa Dorcola? Valjda sa Senjaka, sko ces da budes u tom fazonu

Ne. Zna se ko mu je pre bio menadzer.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Mateus - Seol, Veljković, Leković, Tiknizjan - Krunić, Elšnik - Kostov, Katai, Ivanić - Duarte.

Na klupi Crvene zvezde su: Glazer, Rodrigao, Badžo, Milson, Damjanović, Hendel, Stanković, Učena, Zarić, Radonjić i Avdić.

U 19h da Cukom, odlozena utakmica.

Mateus spasao cist gol, a mi nismo dosli do 20m od gola.

Posle kornera, Veljkovic za 1-0

Opet vrhunska sansa za Cuku, pa odbrana Mateusa posle kornera

Edited by Milosh76

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.