Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

@harper lee

Svi u Arena studiju hvale Ivanica i kazu da je MOTM fantom

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Ne kuditi konja koga nisi jahao od crvenog kartona.. s_d

3 minutes ago, Zico said:

Morao sam dobro da počešem mozak da bih se setio na koga mi liči Elšnik...

images?q=tbn:ANd9GcRvPgP_2vsR5gDc38DeSKD

karajic-4-200x300.jpg

Greška, nešto me zeza telefon, molim da magnetoskop zapiše ovaj trenutak i obriše post.

Steaua je težak raspad, mada ona stativa je mogla odvest utakmicu u sasvim drugom pravcu da su tad zabili, ali objektivno smo bolji bar za klasu. Moglo je biti i 3-0 s desetoricom.

Dobro je za Duartea da je konačno zabio na nekoj bitnoj utakmici. U eurokupovima nam svaku utakmicu sude kao da igramo s Realom u gostima, sramota.

• Author
10 minutes ago, MiddleClass said:

@harper lee

Svi u Arena studiju hvale Ivanica i kazu da je MOTM fantom

Veliki su to strucnjaci.

Duarte se ovim golom iskupio za Porto

lavovska pobeda!

Tri znacajne stvari koje je Dana’s uradio Milojevic:

1. Nastavio da igra agresivno u napadu i posle crvenog kartona.

2. Vratio Krunica u zadnju liniju umesto da izvcue napadaca i uvede stopera. To je bila najznacajnija odluka u utakmici sto je omogucilo da tim igra kako je igrao pre crvenog kartona.

3. Svaka izmena je bila dobra i pravovremena i pozitivno uticala na kvalitet igre. Rodrigo je ojacao odbranu a Milson i Katai su ojacali napad.

Edited by Dimitrije

Koliko puta sam gledao italijanske klubove u Evropi, kad ostanu sa fudbalerom manje od 30te minute, recimo. I uvek nadju nacina da dobiju sa 1 0 i uvek nadju nacina da zatvore pozadi sve prilaze i pritom promase jos par sansi da zabiju jos koji gol.

Da smo igrali mi ovakvu utakmicu protiv recimo nekog tima iz Italije, da su oni ostali sa fudbalerom manje i da je FKCZ izgubila sa 1 0 , svi bi pricali kako je to italijanski modus operandi, majstori fudbala, znaju da igraju na rezultat, premazani svim bojama i tako te price.

A kad sve to Zvezda isto uradi, ali svom rivalu, onda se gledaju samo negativne stvari.

Preterujemo i mi kao navijaci, zaista.

Da, mozemo da drvimo do ujutro o Ivanicu, losoj formi, promasenim zicerima, tumbanju i rotiranju tima, ali koja je poenta svega toga? Fudbal je zato i zanimljiv.

Edited by gorance

po meni ivanic je odigrao danas bolje nego u poslednjih nekoliko utakmica. daleko je to od proslogodisnjih izdanja, ali ipak danas je bilo bolje. sve skupa kurcevita igra tima i dobra pobeda. posebno mi je drago sto ga je bruno zabio, pozitivan decko i posten radnik

Ivanic je promasio na desetine ovakvih sansi do sada kod nas, nije dobar realizator. Dok mete 1, promasi 4. Moderni Sasa Ilic

Meni sudija bio sasvim ok, iste sekunde sam rekao da je crveni cim je bio start, Uchena je ponovo ispao magarac, trebao je faulirati klizecim dok je bio ispred protivnika i dok ga je gledao u facu, tad ne bi dobio ni zuti. Veljkovic je zaplivao napred, a ovaj bio neodlucan da li da uklizava, nabija u aut ili da ceka protivnika, i naravno odlucio je pogresno

Steta za Kataijev ofsajd, prekasno ga je video dodavac. Nesa Twins odigrao odlicno juce, svidja mi se kako igra na liniji ofsajda i ne ubacuje se pre vremena, cak se nekad i izvlaci/krece unazad da bi izbegao zamku. Samo jos da mu neko doda na vreme, 1 normalnu loptu je dobio. Napravio mrtvu sansu Duarteu, ono ne sme da se masi

Njihov trener je Bufon s Aliekspresa

Mateus, Seol, Milson takodje odlicni. Duarte Tomas Miler s Temua, nigde nista i gol, taman. Ono kad tadicevski nije hteo da puca u prvom iz 100% sanse, Nesa Twins se pojo od muke lolol

U dobroj smo poziciji, nisam ocekivao da cemo tuci Lil, i dalje mi nije jasno kako su odigrali onako lose, to je vrlo jak tim. Steaua je realno najslabiji protivnik do sada, osim onih s Gibraltara

Vec na zrebu sam bio zabrinut sto igramo po zimoci u Gracu i Malmeu, ali valjda ce biti dobro, po rezultatima izgleda da smo kvalitetniji od oba, al' treba pobediti nekako. Ne daj boze da zavisi prolaz u 24 od Selte, podigli su se. Nije mi jasno kako su primili 3 komada sinoc od Bugara, koji ni u svojoj ligi nisu ni za kurac, a Selta sad vec redovno samara u gostima po Primeri

Ovo je bukvalno bila utakmica za Radonju, dali bismo jos 2 komada da decko nije majmun

Edited by Ratamahatta

• Author
16 hours ago, gorance said:

Koliko puta sam gledao italijanske klubove u Evropi, kad ostanu sa fudbalerom manje od 30te minute, recimo. I uvek nadju nacina da dobiju sa 1 0 i uvek nadju nacina da zatvore pozadi sve prilaze i pritom promase jos par sansi da zabiju jos koji gol.

Da smo igrali mi ovakvu utakmicu protiv recimo nekog tima iz Italije, da su oni ostali sa fudbalerom manje i da je FKCZ izgubila sa 1 0 , svi bi pricali kako je to italijanski modus operandi, majstori fudbala, znaju da igraju na rezultat, premazani svim bojama i tako te price.

A kad sve to Zvezda isto uradi, ali svom rivalu, onda se gledaju samo negativne stvari.

Preterujemo i mi kao navijaci, zaista.

Da, mozemo da drvimo do ujutro o Ivanicu, losoj formi, promasenim zicerima, tumbanju i rotiranju tima, ali koja je poenta svega toga? Fudbal je zato i zanimljiv.

Steaua je apsolutni kurac od tima, svaki Zvezdin tim iz nekoliko prethodnih sezona bi im zavalio petardu a da se ne oznoji.

Terzic je prodajama pojeo supstancu tima, nama vise nema ko da igra i kad neko od ovih glavnih igraca nije u formi, povredi se ili izgubi samopouzdanje u problemu smo. Svi kritikuju Milojevica da je izvrsio samo tri izmene ali tacno toliko seniora smo imali na klupi sinoc, ne racunajuci Glazera. To je pravi problem. Krunic je sinoc opet igrao pod blokadama, Arnautovic je takodje igrao rovit, Handel igra desno krilo jer nema ko drugi, spali smo na 14 seniora od kojih su polovina na zalasku karijere ili su presli igracki zenit. S druge strane Milojevic ne moze da gura ni klince jer se najbolji klinci takodje prodaju cim stigne ponuda za njih a ovi za koje niko nije zainteresovan nemaju kvalitet.

Zvezda je tigar od papira i to su shvatili svi ovi klubovi koji su nam otkinuli bodove, svi pricaju da smo ubedljivo najskuplji i najduzi tim u ligi a nama jedva da ima ko da igra. Pri cemu ti koji igraju non-stop igraju dupli program sa evropskim utakmicama dok ostali 'lade jaja i spremaju se samo za utakmice domace lige. Alavost Terzica i krvopija koje su okupljene oko njega da bi se bogatile na racun Zvezde je usla u visu brzinu i sada vise nema para ni za igrace, steka se na njima da bi se vise strpalo u dzep. Mi doslovno imamo jedno seniorsko krilo u citavom rosteru a i taj pocinje sa klupe, o cemu dalje da pricamo.

Arnaut je Kovacevic, Duarte je Mijat, Ivanic je Kiksi, Handel je Stankela, Krunic i Elsnik su Juga i Jokan

3 igraca su pocela na neprirodnim pozicijama, 2 igraju to vec odavno. Jos 2 su zaigrala posle. Falio je Srnic

Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš napadač Marko Arnautović zadobio povredu i da neće biti na raspolaganju šefu stručnog štaba za predstojeće mečeve.

Nakon obavljenih pregleda i procene medicinskog tima, utvrđeno je da se radi o povredi aduktora i da iskusnog napadača očekuje pauza do četiri nedelje.

Arnautoviću želimo brz i uspešan povratak na teren!

FK Crvena zvezda

Znaci moze da uplati Bali za Novu Godinu

E jbg... valjda bude fit za Malme i Seltu.

Kakva prevara don Terze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.