Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Jbt, Babika, zaboravio sam i da igra u Zvezdi...

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Polomio nogu...nece taj do Svetog Save

1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Nije da nismo i mi igrali tako kada smo morali.

Mogao je da čestita jednom recenicom Javoru.

Iznenadio ga Radovan taktikom, a svi smo očekivali otvoren i lepršav fudbal od strane Javora. ohmy

• Author
2 hours ago, gorance said:

Bio sam protiv ostavke Milojevica, ali sada zaista ne vidim poentu da ostaje , covek niti ima energiju niti resenja za ovaj hrkljus fudbal i ovu pat poziciju. Izgubio je svlacionicu, iako zaista verujem da nije on NI BLIZU jedini krivac za ovo. Naprosto krstenica cini svoje, Ivanic i Katai su miljama od ozbiljnog fudbala, ovo sto pruzaju ove polusezone je jezivo lose, s tim sto Katai i takav kakav je dao vec 15ak golova. Ali ako ti stimujes igru prema njim, dzaba sve to.

Drugi problem je sto su tri najbolja fudbalera , bar na papiru, Arnautovic, Radonjic i Krunic, malo malo pa povredjeni i ne igraju.

Treci i mozda PRVI razlog, je suluda prodaja Ndiaya, fudbal se ne igra bez spiceva, prosto je tuzno i mucno gledati ovakvu jalovu Zvezdu, iako je danas napravljeno bar 5 gol sansi, ali NISI zabio NIJEDAN gol. To je poenta svega.

Posebna stvar su bonusi, gde i Avdic i Kostov ne mogu da prave razliku kao Maksimovic, Milosavljevic , bar ne svaku utakmicu.

Milojevic je kriv jer menja, rotira, izgubio je kompas.

Ali najveci krivac je uprava i oni koji sede tamo, export import preduzece, Marin je zestoko odgovoran, jer je baceno 16 mil, za sta???

Luda sreca za Terzica je sto je FKP jos gori i tesko da mogu da ugroze cak i ovakvu Zvezdu, ali to nije nikakva uteha za Terzica.

Mada ne bih smeo da se kladim da ce ovakva Zvezda da bude prva, medjutim poenta je sto ce nakon pauze sigurno da uslede promene u timu, s tim sto mislim da ovakav bedno vodjen tim moze da izgubi u svako kolo, i kuci od Cukarickog i Vojvodine, posebno.

Kad ti ne igraju Krunic, Arnautovic i Radonjic, dobijas ovo. Hendel je zestok podbacaj do sada, a placen je milionima, A gde su tek Babicka i Bajo, recimo. Mnogo pitanja za Marina.

Mi promasujemo sanse non stop i u Portu i protiv Seltika, jedina utakmica gde smo bili bedno losi sto se tice napada je ona u Nisu. Plus ona u Bragi, ali to je bila evro utakmica.

Bukvalno sve sto je nekada ulazilo, sad ide protiv Milojevica. Treba i to izdrzati.

Mene vise nervira to sto najbolji tim ne igra, iz nepoznatog razloga.

Handel je odlicno pojacanje, svi dovedeni igraci su veoma dobri igraci, problem nije u kvalitetu tima vec to sto sa Milojevicem ne mozemo da obavimo tranziciju iz hrkljusha u fudbal i sto nam na kraju 2025, godine igra zavisi od toga u kakvoj je formi Mirko Ivanic i koliko sekundi moze da trci Aleksandar Katai. Ne moze da se pravi tim ovako kako Terzic misli da moze, stalnom kupoprodajom igraca i bez ikakve mogucnosti da uspostavis bilo kakav kontinuitet u igri, pogotovo ne sa trenerom kojem je jedini kvalitet to sto ne sme da zucne kad mu uprava na svakih sest meseci rastura tim koji on onda mora ponovo da sastavlja. Nama se upravo desava "Covic sindrom", nakon kratkog uzleta par godina stagniranja (period u kojem se trenutno nalazimo) i onda vrtoglavi pad koji je neizbezan kad ti je jedina strategija da zaradis, stavis u dzep pa dok traje neka traje.

Bahatost koju je Terzic pokazivao poslednjih godina sada ce polako dolaziti na naplatu ali njega zabole, on je i sebe i sinove vec dobro obezbedio grebanjem o Zvezdu a klub ce ostaviti u kompletnom rasulu, kao sto je to vec radio s nekim drugim klubovima. Svi znamo da ce to da se desi od prvog dana, pitanje je bilo samo koliko ce trajati Terziceva fudbalska verzija Ponzijeve sheme u koju je pretvorio Zvezdu. Milojevic ce jos jednom da posluzi Terzicu tako sto ce krivicu za ovo sto igramo da svali na njega i smeni ga sad u pauzi, nastavak se crta za nekog Dejana Stankovica jer niko normalan nece preuzeti fudbalski klub koji se ne bavi fudbalom.

Mi smo jos uvek u dobroj poziciji i kad bi neko drugi sad preuzeo klub mozda bismo se i izvukli ali to Terzica ne zanima, para jos uvek ima i dok ih bude on nece prepustati klub nikom drugom.

Steaua veze nema, gledao sam juce malo protiv Petrolula, mrzi me da guglam kojom magijom su u LE. Gledao sam i u prvom kolu LE protiv GAE, dali su gol na pocetku i zakucali se u 16 i izdrzali do kraja, ocajna tekma bese, a ja ocekivao kisu golova

Jedno najobicnije nista, slabiji od Leha, i to ako ne dobiju ostale 3 ne vredi ni da igraju. Selta se uozbiljila posle katastrofa starta sezone i ako im bude trebalo resice nas lagano

I Javor je jedno najobicnije nista, pa je pobedio Zvezdu. Zvezda je izgubila neveraovatnih 10 bodova posle poraza od Brage. I ta serija se nastavlja.

3 hours ago, harper lee said:

Handel je odlicno pojacanje, svi dovedeni igraci su veoma dobri igraci, problem nije u kvalitetu tima vec to sto sa Milojevicem ne mozemo da obavimo tranziciju iz hrkljusha u fudbal i sto nam na kraju 2025, godine igra zavisi od toga u kakvoj je formi Mirko Ivanic i koliko sekundi moze da trci Aleksandar Katai. Ne moze da se pravi tim ovako kako Terzic misli da moze, stalnom kupoprodajom igraca i bez ikakve mogucnosti da uspostavis bilo kakav kontinuitet u igri, pogotovo ne sa trenerom kojem je jedini kvalitet to sto ne sme da zucne kad mu uprava na svakih sest meseci rastura tim koji on onda mora ponovo da sastavlja. Nama se upravo desava "Covic sindrom", nakon kratkog uzleta par godina stagniranja (period u kojem se trenutno nalazimo) i onda vrtoglavi pad koji je neizbezan kad ti je jedina strategija da zaradis, stavis u dzep pa dok traje neka traje.

Bahatost koju je Terzic pokazivao poslednjih godina sada ce polako dolaziti na naplatu ali njega zabole, on je i sebe i sinove vec dobro obezbedio grebanjem o Zvezdu a klub ce ostaviti u kompletnom rasulu, kao sto je to vec radio s nekim drugim klubovima. Svi znamo da ce to da se desi od prvog dana, pitanje je bilo samo koliko ce trajati Terziceva fudbalska verzija Ponzijeve sheme u koju je pretvorio Zvezdu. Milojevic ce jos jednom da posluzi Terzicu tako sto ce krivicu za ovo sto igramo da svali na njega i smeni ga sad u pauzi, nastavak se crta za nekog Dejana Stankovica jer niko normalan nece preuzeti fudbalski klub koji se ne bavi fudbalom.

Mi smo jos uvek u dobroj poziciji i kad bi neko drugi sad preuzeo klub mozda bismo se i izvukli ali to Terzica ne zanima, para jos uvek ima i dok ih bude on nece prepustati klub nikom drugom.

Ako je covek od reci, kao sto verovatno nije, Terzic ce da podnese ostavku onog trenutka kada Zvezda ne bude bila prvak drzave.

16 hours ago, nautilus said:

Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

I kad vec stoka postrojava, zasto preskace trenera i direktora, zbog cega njih nema u tom postrojavanju?

19 hours ago, gorance said:

Bio sam protiv ostavke Milojevica, ali sada zaista ne vidim poentu da ostaje , covek niti ima energiju niti resenja za ovaj hrkljus fudbal i ovu pat poziciju. Izgubio je svlacionicu, iako zaista verujem da nije on NI BLIZU jedini krivac za ovo. Naprosto krstenica cini svoje, Ivanic i Katai su miljama od ozbiljnog fudbala, ovo sto pruzaju ove polusezone je jezivo lose, s tim sto Katai i takav kakav je dao vec 15ak golova. Ali ako ti stimujes igru prema njim, dzaba sve to.

Drugi problem je sto su tri najbolja fudbalera , bar na papiru, Arnautovic, Radonjic i Krunic, malo malo pa povredjeni i ne igraju.

Treci i mozda PRVI razlog, je suluda prodaja Ndiaya, fudbal se ne igra bez spiceva, prosto je tuzno i mucno gledati ovakvu jalovu Zvezdu, iako je danas napravljeno bar 5 gol sansi, ali NISI zabio NIJEDAN gol. To je poenta svega.

Posebna stvar su bonusi, gde i Avdic i Kostov ne mogu da prave razliku kao Maksimovic, Milosavljevic , bar ne svaku utakmicu.

Milojevic je kriv jer menja, rotira, izgubio je kompas.

Ali najveci krivac je uprava i oni koji sede tamo, export import preduzece, Marin je zestoko odgovoran, jer je baceno 16 mil, za sta???

Luda sreca za Terzica je sto je FKP jos gori i tesko da mogu da ugroze cak i ovakvu Zvezdu, ali to nije nikakva uteha za Terzica.

Mada ne bih smeo da se kladim da ce ovakva Zvezda da bude prva, medjutim poenta je sto ce nakon pauze sigurno da uslede promene u timu, s tim sto mislim da ovakav bedno vodjen tim moze da izgubi u svako kolo, i kuci od Cukarickog i Vojvodine, posebno.

Kad ti ne igraju Krunic, Arnautovic i Radonjic, dobijas ovo. Hendel je zestok podbacaj do sada, a placen je milionima, A gde su tek Babicka i Bajo, recimo. Mnogo pitanja za Marina.

Mi promasujemo sanse non stop i u Portu i protiv Seltika, jedina utakmica gde smo bili bedno losi sto se tice napada je ona u Nisu. Plus ona u Bragi, ali to je bila evro utakmica.

Bukvalno sve sto je nekada ulazilo, sad ide protiv Milojevica. Treba i to izdrzati.

Mene vise nervira to sto najbolji tim ne igra, iz nepoznatog razloga.

sad se vidi koliko je značio šerif ekipi, ne samo u napadu, koliko smo bili agresivniji (i u odbrani), bez njega smo bezopasni.

najgori prelazni rok ikada, kad uporediš koliko su zaradili i potrošili para, a ekipa drastično slabija nego u avgustu 2024. godine.

U Zvezdi vodeci strelci su Katai, Ivanic i Duarte. Prva dvojca su imali i het-trik u nekoliko utakmica. Kostov je postigao cetiri ili pet. Arnautovic cetiri iako igra sporadicno. Ostali jedva da postignu gol i to sporadicno. Koliko golova su postigli Elsnik, Handel, Krunic, Radonjic, Milson? Prilicno malo, a igraju na pozicijama na kojima igraci postizu golove. Da ne pominjem da nasi stoperi jedva da postizu golove iz prekida. Katai i Ivanic su igraci na zalasku karijere a Milojevic racuna da ce oni da donose bodove u domacoj ligi. Bruno se pogubio jer je presaltovan sa uloge napadaca na ulogu kvaritelja igre protivnika i sada kvari i nasu igru. Trudi se ali mu ne ide. Ostatak tima prakticno radi za Kataija i Ivanica kao vodece strelce, osim u Evropi gde je vodeci golgeter vidjen u Arnautovicu jer nasi domaci golgeteri su tu inferiorni. S druge strane, Arnautovic malo igra u domacoj ligi a u ovom trenutku bi morao jer nema ko gol da da osim njega. Niti ima boljeg igraca u timu. Ako su ga doveli samo radi Evrope, omasili su. Jer u Evropi necemo nista da osvojimo, a bez njega u domacoj ligi mozemo da fulamo titulu.

Sportklub
No image preview

Šok: Zvezda izbacila Nemanju Radonjića iz ekipe!

Nemanja Radonjić je suspendovan i odstranjen iz prvog tima Crvene zvezde, a nema još oglašavanja kluba na tu temu.

Suza suzu stize

1 hour ago, napadaj said:
Sportklub
No image preview

Nemanja Radonjić je suspendovan i odstranjen iz prvog tima Crvene zvezde, a nema još oglašavanja kluba na tu temu.

🤣🤣🤣🤣🤣

Živ nisam da saznam šta je sad uradio kad je i ovom plašljivcu konačno prekurčilo 🤣🤣🤣

• Author
2 hours ago, napadaj said:
Sportklub
No image preview

Ah, kakvo spektakularno iznenadjenje. Takav profesionalac, ja sam sokiran.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.