Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Ovaj bi ponovo duboko da analizira 😂

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author

Krunic ce tacno da izbije nekog. Ovo govedo od trenera treba ostaviti u Subotici i dati Krunicu da vodi ekipu kao trener-igrac dok se ne dovede normalan trener.

Novembar je mesec, prakticno je pola sezone proslo a igraci koji ulaze sa klupe ne znaju sta igraju, gde treba da trce, svi se nabijaju po osecaju, ovih 11 koji su zavrsili utakmicu kao da su se skupili 15 minuta pre utakmice. Ako su vec odlucili da smene Milojevica i to obznanili urbi et orbi ne znam koji ga kurac drze na klupi jer ekipa ocigledno ne trenira nista. U 90. minutu ostavljamo iz kornera igraca samog kao duh na 15 metara od gola. U 65. minutu vadi Milsona koji je bio jedina ozbiljna pretnja za gol, ne vadi Kataija koji je prepesacio 85 minuta koliko da se ne prehladi, uvodi Ivanica koji vec mesec dana igra kao da je zaboravio fudbal, drzi Elsnika deset minuta duze taman da proda loptu i primimo drugi gol iako su i stolice na stadionu videle da je odavno lipsao, o onim akrobacijama sa rotacijama u odbrani jer je popizdeo na Lekovica da i ne govorim. Ponasa se i vodi ekipu kao da imamo 20 bodova prednosti umesto da na ovakvim utakmicama podize ocigledno poljuljano samopouzdanje.

Ovo nije ni losa forma, ni slabo samopozdanje, ni los izbor igraca, ovo je potpuno rasulo u svlacionici koje trener ne moze da ispravi jer je jednom nogom vec van kluba. Kompletan cirkus.

Mi smo ranije ovakve utakmice resavali tako sto smo pobedu osiguravali jos u prvom poluvremenu kanonadom golova. Medjutim, nasi vodeci golgeteri, Katai, Ivanic i Duarte prestali su u isto vreme da postizu golove igraju bas metiljavo. Duarte se jos i trudi, ali Katai i Ivanic ni to. Danas je Ivanic cim je usao u igru u prvom dodiru sa loptom otvorio tranzicijuza Spartak. S druge strane, odbrana je losa i osiguraciiz srednjeg reda prave kardinalne greske i zato primamo lake golove sto iz tranzicije, sto iz kardinalnih gresaka.

Dejan Stanković više nije trener Spartaka iz Moskve, potvrdio je tim iz prestonice Rusije.

Kako je navedeno, Stanković i ruski velikan dogovorili su raskid saradnje.

...

Edited by sigurnost

• Author
3 hours ago, Milosh76 said:

Dejan Stanković više nije trener Spartaka iz Moskve, potvrdio je tim iz prestonice Rusije.

Kako je navedeno, Stanković i ruski velikan dogovorili su raskid saradnje.

Je li to ime novog trenera Zvezde postalo poznato od danas?lolol

Ovaj Španac ne bi prošao bolje od Bahara.

Daj Dekija pa kako bude mada što sam video baš se prolalatio u Rusiji.

Gledao sam naš domaći raspored do kraja godine, sa Milojem možemo izgubiti solidan broj bodova, ovako možda i ne.

Taman da Stankovic srusi jos nekoliko starih zgrada u Beogradu i na mestu porusenih zgrada podigne svoje monstrume.

Sad sam video intervju zbog kog je dobio otkaz. Teška SNS seljana sa sve "Ko si bre to i znaš ko sam ja?"

A i stajling je u skladu sa ponašanjem

Ми нисмо нормалан клуб. Потрошићемо Ријеру као и Бахара. Овде могу радити само они који могу да трпе Терзићеву купујемпродајем трансфер политику.

1 hour ago, *edited by mod said:

Sad sam video intervju zbog kog je dobio otkaz. Teška SNS seljana sa sve "Ko si bre to i znaš ko sam ja?"

A i stajling je u skladu sa ponašanjem

Prvo pokusava da se ponasa pristojno pa odgovara na engleskom. Nakon sto mu se novinar (Rus) zahvalio, Stankovic gubi zivce i postaje emotivan pa prelazi na italijanski. Novinar mu se nakon italijanske tirade zahvaljuje jos jednom, ali to kod Stankovica izaziva izliv besa i pocinje da se ponasa dripacki i da vredja novinara. Za to koristi srpski. (Ono sto me je iznenadilo je prevodilac koji barata svim pomenutim jezicima i simultano prevodi.) Odmah prijem u SNS (ako vec nije clan). Mislim na Stankovica. Ima sve potrebne kvalifikacije: bahat, neotesan, nasilan, gubitnik. (I sto bi grobari dodali: Navija za Zvezdu.)

Edited by Dimitrije

Be znam šta se desilo Stankoviću, kroz karijeru ga pamtim kao sasvim fer i pristojnog igrača.

Човек је дизелаш.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.